Předem se omlouvám, že přímé zkušenosti s touto žehličkou nemám. Mám jen zkušenost s tím, že pokud má věc pěkný design, je téměř vždy ochuzena na funkci nebo kvalitě. Prostě je pro parádu. Já bych si žehličku určitě vybrala v kamenném obchodě, vždy, když jsem si nějakou někde půjčovala, mi neseděly - např. žehlicí plocha moc úzká, křivá, drsná...
Já už mám s Remingtonkou hodně dlouhé zkušenosti a tu bych opravdu doporučila Byla to moje vůbec první žehlička která mi sloužila dlouhých 10 let, teď už je téměř v rozkladu a tak už se taky poohlížím po nové, která bude zase určitě od Remington, ani nepřemýšlím nad jinou :D
Ono se strašně těžko radí, protože každá máme jiné vlasy a jiné požadavky na žehličky, ale užší by ti měla dobře postačovat, pokud máš jen ofinu žehlit
Já jsem si třeba koupila sadu od Remingtonu a žehlička je taková mohutnější, na moje vlasy co se týká ofiny tak až moc, ale jinak kulma a nádstavce na ni jsou super )
Mám značku philips s vyměnitelnými nástavci-žehlička,různé druhy kulmy,krepovačka a jsem spokojená. Jen je dobré používat při žehlení ochranu proti horku,teplo vlasy ničí. Já užívám jako tepelnou ochrnu sprej Guardian Angel od Got2B.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.