Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s žehličkou

Od: fukna* odpovědí: 12 změna:

Ráda bych si koupila žehličku na vlasy, máte s ní nějaké zkušenosti?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Předem se omlouvám, že přímé zkušenosti s touto žehličkou nemám. Mám jen zkušenost s tím, že pokud má věc pěkný design, je téměř vždy ochuzena na funkci nebo kvalitě. Prostě je pro parádu. Já bych si žehličku určitě vybrala v kamenném obchodě, vždy, když jsem si nějakou někde půjčovala, mi neseděly - např. žehlicí plocha moc úzká, křivá, drsná...

simsalabim*
hodnocení

0x

Podobnou jsem měla a co se týče regulace teploty tak je to 50 na 50. Doporučila bych vám tyto dvě puls.cz/... a puls.cz/...

Pokud nechcete tu kvalitní remington tak určitě tu moser. Zkuste se také zajít podívat do elektra, tam budou mít velký výběr.

Ta co máte vybranou je sice hezká, ale tam bude regulace teploty pomocí kolečka a to stojí většinou za nic.

lucie*
hodnocení

0x

mám Remington asi pět let,je supr,jen mám model se širokou,teflonovou žehlící plochou,což je lepší,takže ta vaše o.k,ale já bych volila širší.

fukna*
hodnocení

0x

Tak díky, možná popřemýšlím teda nad tou Moser, ale u Remington zůstanu určitě! :)

liluska*
hodnocení

0x

Já už mám s Remingtonkou hodně dlouhé zkušenosti a tu bych opravdu doporučila :) Byla to moje vůbec první žehlička která mi sloužila dlouhých 10 let, teď už je téměř v rozkladu a tak už se taky poohlížím po nové, která bude zase určitě od Remington, ani nepřemýšlím nad jinou :D

fukna*
hodnocení

0x

Tak jsem si nakonec koupila Remington s úzkou hlavicí, nemám zas až tolik vlasů a šlo mi vesměs o cestovní na ofinu, takže koupeno a doteď zatím dobrá :)

lucie*

ať dlouho slouží*palec*

zuzanice*
hodnocení

0x

Ono se strašně těžko radí, protože každá máme jiné vlasy a jiné požadavky na žehličky, ale užší by ti měla dobře postačovat, pokud máš jen ofinu žehlit :)

makrelis*
hodnocení

0x

Já jsem si třeba koupila sadu od Remingtonu a žehlička je taková mohutnější, na moje vlasy co se týká ofiny tak až moc, ale jinak kulma a nádstavce na ni jsou super :))

tonenipodstatne*
hodnocení

0x

Mám značku philips s vyměnitelnými nástavci-žehlička,různé druhy kulmy,krepovačka a jsem spokojená. Jen je dobré používat při žehlení ochranu proti horku,teplo vlasy ničí. Já užívám jako tepelnou ochrnu sprej Guardian Angel od Got2B.

zuzanice*
hodnocení

0x

Jop, ty Remingtonky jsou fakt nejlepší :) A obejednávala jsi to nebo kupovala v obchodě? :)

makrelis*

Já jsem to objednávala a pak vyzvedávala v obchodě, bylo to shodou okolností taky to puls. cz :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]