Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěla bych se naučit zpívat

Od: anet02 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, už od malička bych hrozně chtěla být zpěvačkou, ale mám jen problém, že zpívat vůbec neumím, i bratr mi říká, že zpívám falešně (i když se opravdu snažím). Myslíte, že se můžu naučit zpívat bez talentu, aby to znělo opravdu dobře? Také je divné, že když zpívám jednu písničku, tak dokážu zazpívat hezky jen jednu větu, ale když se snažím tak zazpívat i jinou, prostě to nejde... Nechci chodit na nějaké kurzy, chtěla bych se to naučit sama, ale nevím jak. Když neumím zpívat, mám nějakou šanci, být někdy zpěvačka? Samozdřejmě vím, že nemůžu být třeba jako Katy Perry, nebo Madonna, ale prostě nějaká méně známá zpěvačka, šlo by to? Navíc hraju na piano a vždcky si představuju, jak by bylo super, kdybych ještě k tomu zpívala... Je mi 14 let.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Šance je oproti talentovaným, co mají hlas od pánaboha (těch je poměrně málo), a dokonce i těm, kteří umí "pouze" zpívat (těch je docela dost), mizivá. To říkám upřímně jako muzikant.

Musela bys dřít jako mezek pod odborným vedením - a s nejistým výsledkem.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Sama? Ani náhodou. Pokud to hceš dělat pořádně, tak je to obvykle těžká dřina na spoustu let.

iz*
hodnocení

2x

Zpívat se dá naučit i bez výraznějšího talentu, nakonec na naší i světové pop scéně je dost takových přípasdů. Nedá se ale naučit zpívat bez hudebního sluchu, bez citu pro hudbu a rytmus a už vůbec ne sama.

Lidský hlas je podle některých teorií nejdokonalejší hudební nástroj a potřebuje odborné vedení. Nejlepší zpěváci se učí zpívat téměř celý život.

Takže ti doporučím si dobře rozmyslet, jestli opravdu chceš být zpěvačkou, proč chceš být právě zpěvačkou a pokud tvé rozhodnutí bude trvat, podnikni potřebné kroky.

Prvním krokem je návštěva základní umělecké školy a začít se učit zpívat pod odborným vedením.

hodnocení

1x

Zpívat se nikdy nenaučíš,pokud nemáš vrozený talent,dispozice,hudební sluch.V tom případě by mě zajímalo,jak asi hraješ na ten klavír.

doplněno 06.08.14 15:30:

Nemyslím to zle,ale tak se věci zkrátka mají.Zkus zajít třeba do "lidušky,"tam se poptej,zazpívej jim...Co na to poví...

anet02
hodnocení

Děkuju za radu, ale nemyslím si, že ten, kdo neumí zpívat, nemá hudební sluch...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak se naučit zpívat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]