Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cerne tecky na nose

Od: fiona* odpovědí: 6 změna:
Dobry den. Nevite prosim jak se zbavit cernych tecek na nose? Vzdy kdyz to mackam furt z toho leze takove to tahaci akne. Muzu to mackat kazdej den ale furt to tam mam. :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den. V lékárně Vám poradí jakou mast,gel,peeling,emulzy aj. na černé tečky na nose.

hodnocení

0x

vyrůst s toho :)

marge
hodnocení

0x

Ahoj fiono,tak ja mam na cerne tecky tuhle fintu.Naleju si do nejake vanicky nebo kastrolu vrelou vodu,do ni kapnu par kapek tea tree oilu,kdyz nemas,hod tam sacek s nejakym bylinkovym cajem,prikryj hlavu rucnikem a inhaluj nejmin 10 minut.Pak si obal prsty papir. kapesnickama a jdi na to,leze to samo.Pak pretri nos nejakou pletovkou s obsahem alkoholu a je.Tuto proceduru delej spis vecer at nechodis s cervenym nosem a taky se pres noc ty pory zatahnou.Kdyz bys vybehla ven tak by se ti do toho mohlo v cukuletu neco zanest,jak jsou ty pory po naparovani otevrene.

ivik*
hodnocení

0x

Už jsme to tady řešili mnohokrát, použijte vyhledavač Hledaný výraz nahoře vpravo.Tak je rad jako máku...

lucie*
hodnocení

0x

já na toto používám čistící pleť.přípravky z Avonu...teď i Dermacol má supr přípravky.

hodnocení

0x

Když mi bylo náct,tak jsem používal super přípravek-voda a mýdlo,pomáhalo suprově-žádné černé tečky jsem neměl!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]