Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinky pro ženu antillergické stylové

Od: miramira® odpovědí: 5 změna:

Ahoj, moc se mi nedaří nalézt kvalitní stylové dámské hodinky, ale musí být antialergické, což není úplně jednoduché najít. Prosím o případnou radu, kde hledat. I část z kovu na pásku z plastu je problém (spona). Dík moc. Mira.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dezz*
hodnocení

2x

Mám sejný problém, vadí mi i zlato, takže nosím titanové, jsou perfektní. Mám od značky Foibos typ, který už se nedělá.. To provedení, co mám já, připomíná hodně tvrdý plast v šedé barvě a na tom mám slzičky zlata..

Tady jsem našla skoro ty samé, co mám, jen mám oválný ciferník..

hodinky-klenoty.cz/...

Na ruce je skoro necítíte a pro zloděje nejsou zajímavé :)

hodnocení

to vypada rozumně, dik, podivám se na podobné.

hodnocení

0x

Asi vám poradit, kromě zlatých hodinek, neumím. ;) Dá se však koupit pásek na hodinky, který je ze dvou částí. Dlouhý pásek, protažený osičkami hodinek a kožené položení jen pod hodinkami, navlečené na tom dlouhém pásku. A sponu na řemínku nalakujte bezbarvým lakem. Cesta nejmenšího odporu. Vnučka je také alergická na nikl nebo co v tom je.

2kedar*
hodnocení

0x

Zkuste stříbro.

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Mam titanove, nemenila bych.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]