Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty - gel na tip nebo nehet?

Od: eliska* odpovědí: 4 změna:

ahoj,potřebuji vedět,zda je lepši nanašet gel na tip,nebo přimo na přirodni nehet.Mam totiž pořad problem a nevim si rady,po 14dnech se u lužka začnou tvořit bublinky a zaliza tam špiny,vyěnily jsme s nehtařkou gel,koupily expu pink a znova se mi to děla.Sve nehtiky mam uplně tenoučke a sslabe,možna by bylo vždy před doplněnim lepši nalepit tip.Třeba by to spevnilo muj nehet a nedělala se mi to,je to ma uvaha,jsem laik a vubec nevim čim to muže byt,Mužete prosim někdo poradit,moc děkuji za odpovedi,eliska

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

anikus*
hodnocení

0x

Eliško,aby se ti odchlipy netvořily, zkus nehet před modeláži dobře odmastit, spilovat (jemným pilníkem, abys nehet nepropilovala) a gel nanášet vždy 1mm od nehtové kůžičky. Na použij např. lesk.

elena*
hodnocení

0x

přijd ke mně na nehty a nehet se ti neodchlípne i kdybys chtěla:) problém je v nehtařce.

monu*
hodnocení

0x

Je to pravda nehet musi byt obrouseny ve vsech tezce dostupnych mistech a pote by nikde nemel byt problem...

tigrine*
hodnocení

0x

Ahojík, jak už se tu psalo, nehet musí být dokonale odmastěný a zbroušený, v žádném případě se před modeláží nesmí dělat mokrá manikúra - nehet natáhne vlko a to se pak zkouší dostat ven přes gel, proto ty bublinky a odlupování.Při práci s vodou - např. nádobí - používej rukavice a po každém umytí si pořádně utři ruce, ať jsou v suchu ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]