Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, našel jsem si recept
Zkusila bych tam dát Hrašku. Je to prášek z luštěnin, mimořádně bohatý na proteiny (bílkoviny).
Konkrétně vanilkovou. Možná bych poprvé dala o něco více ovesných vloček a méně Hrašky, než je na videu.
Sama s Hraškou teprve začínám, moc zkušeností nemám, používám ji do těst místo vajec.
doplněno 31.07.14 18:32:V odkazu, který jsem uvedla, je i rubrika "Kde nakoupit". Ale samotnou mě překvapilo, že zrovna vanilkovou hrašku tam třeba u lékáren neuvádějí. Jen dvě jiné "na slano".
Až budu dokupovat, budu se přesto nejdříve ptát v lékárnách a ve Zdravěnce, případně nakonec objednám přes internet.
První balíček jsem získala jako jedno z překvapení ve speciálním balíku s mnoha jinými potravinami. Na tuto akci si zde ale netroufám dělat reklamu.
Děkuji, to asi zkusím...Je hraška k dispozici v normálních potravinách (bydlím na vesnici), nebo mám objednat, či zajet do města?
Hrašku koupíte běžně v prodejnách zdravé výživy. Případně se zkuste zeptat u Vás v prodejně, jestli Vám ji mohou objednat,.
ok děkuji a vlastně myslíte, že by šli nečím nahradit borůvky? Nejsem si jistý, jestli je budu mít k dispozici...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.