Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahradit proteinový prášek?

Od: hrako008* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, našel jsem si recept

a jedna z ingrediencí je proteinový prášek...čím ho mám nahradit? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusila bych tam dát Hrašku. Je to prášek z luštěnin, mimořádně bohatý na proteiny (bílkoviny).

ceria.cz/...

Konkrétně vanilkovou. Možná bych poprvé dala o něco více ovesných vloček a méně Hrašky, než je na videu.

Sama s Hraškou teprve začínám, moc zkušeností nemám, používám ji do těst místo vajec.

doplněno 31.07.14 18:32:

V odkazu, který jsem uvedla, je i rubrika "Kde nakoupit". Ale samotnou mě překvapilo, že zrovna vanilkovou hrašku tam třeba u lékáren neuvádějí. Jen dvě jiné "na slano".

Až budu dokupovat, budu se přesto nejdříve ptát v lékárnách a ve Zdravěnce, případně nakonec objednám přes internet.

První balíček jsem získala jako jedno z překvapení ve speciálním balíku s mnoha jinými potravinami. Na tuto akci si zde ale netroufám dělat reklamu.

hrako008*
hodnocení

Děkuji, to asi zkusím...Je hraška k dispozici v normálních potravinách (bydlím na vesnici), nebo mám objednat, či zajet do města?

Hrašku koupíte běžně v prodejnách zdravé výživy. Případně se zkuste zeptat u Vás v prodejně, jestli Vám ji mohou objednat,.

hrako008*
hodnocení

ok děkuji a vlastně myslíte, že by šli nečím nahradit borůvky? Nejsem si jistý, jestli je budu mít k dispozici...

Já razím zásadu, že vždycky jde všechno něčím nahradit, jednoduše se vymyslí podobný recept.

Sušené ovoce (třeba brusinky) se dá běžně koupit. Větší výběr sušeného ovoce mají prodejny se zdravou výživou, obrovský výběr včetně borůvek je třeba tady:

mixit.cz/...

hrako008*
hodnocení

Děkuji moc za ochotnost ;), rozhodně to vyzkouším

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]