Ahoj, chtela bych se zeptat zda jsou me menstruacni cykly v poradku? Zacatek 16.6.-20.6., dalsi MS 8.7.-13.7., 29.7.- Je mi 18 let. Nejsou nepravidelne? Jednou je mivam pravidelne, ale nekdy je take dostanu takto. Doktorka mi chtela pred rokem napsat Proveru, ale bojim se, jestli nema vedlejsi ucinky.
Myslím, že jste úplně v normě, +- pár dní je normální.Záleží na různých okolnostech, psychice, stresu, pohodě,počasí,teplu, chladu, nastydnutí.Neřešila bych to.
Tak poslední menses jste dostala po 14 dnech. Což rozhodně v pořádku asi není. Pokud u vas tento měsíc nedošlo k něčemu mimoradnemu : velky stres, změna klimatu (dovolena)? Asi bych se objednala na prohlídku. Nevim jak dlouho jiz máte menses. Pokud se jedná o prvni měsíce pak je to celkem pochopitelne. Ale vzhledem k vasemu věku toto nepredpokladam. Ohledne Provery : mela jsem ji po druhem diteti asi trii roky. Nemela jsem s ni sebemensi problem. Ale vim ze lekari tuto antiko neradi predepisuji zene ktera jeste nerodila..
Obvykle má cyklus 28 dní, podle toho co píšete, tak u vás to bylo 22 dní a pak 21 dní. To je ještě v normě. Zkuste spíš bylinky. Kontryhel, jeřáb, ...je toho plno. Nejlepší jsou, alespoň podle mne, bylinné směsy od Jarmily Podhorné.
V 18. letech asi nemáte ty cykly ještě ustálené. Vzpomínám si na svých 18. let, taky nic moc. Vše se upravilo po prvním porodu. Zkuste pít nějaké bylinky, pro ženy je vhodný kontryhel, šalvěj. Jinak na pravidelnost menstruačního cyklu má vliv kde co - horko, zima, stres, fyzická námaha...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.