Nejste přihlášen/a.
Otázka pro holky a ženy. Líbí se vám, když má chlap chlupatou hruď, případně i břicho?
Mmmm, jasně že jo - chlap má být chlap a ne vyholené holátko - ale ono spíš záleží na tom, jaké srdce je v té hrudi, ten obal není až tak důležitý, jak se nám lifestylové časopisy snaží nakecat
Dobrý den, trochu se sem vetřu, ale hodnotit nebudu. Jenom považuji za dost komické, když se hodně chlupatý muž nejdříve opálí a potom si hruď oholí - a už jsem to i viděl.
Ale, možná to je pro ženy rajcovné. Já ten dojem nemám. Zdravím!
doplněno 30.07.14 11:00:Také bych to neřešil a depilací už vůbec ne. Nechte to na případné partnerce, ať si sama řekne.
Vy si také můžete u ní "objednat" sestřih, jaký se líbí Vám (ale, teď nemyslím hruď - tedy, snad tam by to nebylo ani u ženy třeba).
Právě. Už delší dobu přemýšlím, že ten předek shodím. Ale pořád si říkám, že to přece k mužné hrudi patří. Třicet už mi bylo, mým kamarádům také. Někteří mají postavu patnáctiletého, ani gram tuku, ani chloupek na krudi. Já mám docela mužná prsa, břicho nemám ploché ani nemám "milana", tak akorát něco mezi. No a mám to zarostlé jemnými chlupy. Nejsou ani moc tmavé. A pak se u vody rozjela diskuze, i s holkama. Jestli oholit nebo ne. Tak jsem napsal anketu a uvidíme Popravdě holit to nebudu, max bych to depiloval, ale prdim na to! Když tak ležim mezi holýmá kámošema, jsem za to docela rád. Zajímavé je, že vousy mi moc nerostou jako jim a v podpaží skoro nic nemám a to se neholím. No každý jsme jiný tip. Jen mě teda zajímá, co na to dnešní holky a ženy
Spíše se ptejte, proč jsou někteří muži chlupatí jako orangutan a jiní ne? Proč je extrémní ochlupení vždy spojeno s plešatostí a často i jinými "vzhledovými problémy" jako je tloušťka nebo naopak extrémní vychrtlost a zdravotními problémy třeba ve stylu cukrovka, poškozené srdce, atd? Zda je to dědičné, nebo to lze ovlivnit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.