Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pupinek a rozedrena kuze

Od: martondra odpovědí: 7 změna:

Zdravim

dcera ma nejakou vyrazku nebo co to je.Napred se ji udelal pupinek a pak se stoho udelalo to co je na fotce.

Nevite co to je?

Diky

Pupinek a rozedrena kuze

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

0x

Netrpí dcera na atopický ekzém?

To se pak takhle rozleze. je kuze okolo sucha?

Zkuste necim namazat. Hermankova mast...

doplněno 29.07.14 09:52:

Treba má někdo zde zkušenost s kousnutim od nějakého hmyzaka, po kterém se dokáže udelat takovýto flek.

martondra
hodnocení

ne kuze okolo sucha neni.Nejdriv se udelal pupinek a pak to co je na fotce

hodnocení

0x

Já si myslím, že škrábáním pupínek infikovala. Já, bych zaťala zuby, umyla mýdlem, vyčistila dezinfekcí nebo lihem a namazala nějakým jemným krémem nebo olejem. Když doma není nic jiného.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, nechci strašit, ale něco podobného jsem měla kdysi na obličeji, vypadalo to jako obyčejný uhrák, který ale nešel vymáčknout, pak se to rozškráblo, udělal se z toho takový podivný bolák, do dvou dnů byly boláky tři. Nepamatuji si název, ale vím že to bylo infekční a od doktora jsem dostala antibiotickou mast.

doplněno 30.07.14 15:16:

Jj, asi ano, vůbec nevím, kde se ta potvora vzala.

Snad impetigo?

see.visualdx.com/...

Mně to taky tak připadá.

cs.wikipedia.org/...

Každopádně tazatelka nic nepokazí, když zajde s dítětem k lékaři.

martondra
hodnocení

Tak jsme byli u doktora a je to Impetigo.Dostali jsme antibiotyka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]