Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Již poněkolikáté jsem pekl krémové věnečky.Vždy OK,ale tentokrát byly tvrdší.Vždy dle stejného receptu.
Nevíte někdo,proč ta tuhost? Děkuji za radu.
Zdravím.Z jakého těsta jste je pekl? Pokud z odpalovaného,tak konzistence těsta se pozná již,když vejce zašlehávám.Pokud jich mám málo,přidám ještě.Těsto musí být vláčné.A za další,peču je na 200 st. 10 min a posléze troubu stáhnu na 160st. a peču 20 min.,prostě do růžova. Asi tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.