Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Krémové věnečky

Od: cestovatel* odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer.

Již poněkolikáté jsem pekl krémové věnečky.Vždy OK,ale tentokrát byly tvrdší.Vždy dle stejného receptu.

Nevíte někdo,proč ta tuhost? Děkuji za radu.

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x

Zdravím.Z jakého těsta jste je pekl? Pokud z odpalovaného,tak konzistence těsta se pozná již,když vejce zašlehávám.Pokud jich mám málo,přidám ještě.Těsto musí být vláčné.A za další,peču je na 200 st. 10 min a posléze troubu stáhnu na 160st. a peču 20 min.,prostě do růžova. Asi tak ;)

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]