Krémové věnečky

Od: Datum: 27.07.14 19:23 odpovědí: 1 změna: 27.07.14 20:01

Dobrý večer.

Již poněkolikáté jsem pekl krémové věnečky.Vždy OK,ale tentokrát byly tvrdší.Vždy dle stejného receptu.

Nevíte někdo,proč ta tuhost? Děkuji za radu.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: wamp®
Datum: 27.07.14 20:01
avatar

Zdravím.Z jakého těsta jste je pekl? Pokud z odpalovaného,tak konzistence těsta se pozná již,když vejce zašlehávám.Pokud jich mám málo,přidám ještě.Těsto musí být vláčné.A za další,peču je na 200 st. 10 min a posléze troubu stáhnu na 160st. a peču 20 min.,prostě do růžova. Asi tak ;)

Ohodnoceno: 2x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.