Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ničí prodloužení vlasů vlasy?

Od: kasandra70* odpovědí: 7 změna:

ahoj, chtěla sjems e zeptat, zda má někdo zkušenosti s napletenými vlasy, chtěla bych si je nechat prodloužit, ale pořád nevím, bojím se, že bych měla zničené svoje vlasy.Prosím o radu.Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tigrine*
hodnocení

2x

Ahojík, jestli myslíš klasické prodlužování vlasů pomocí pravých nebo umělých vlasů, které se připevňuje kovovým kroužkem, který se pevně zmáčkne k pramínku Tvých vlastních vlasů, tak Tě můžu ubezpečit, že tím vlasy neničíš.Měla jsem pár pramínků přiděláných tímto způsobem a kromě pár vypadnutých vlasů - když se po odrostu posunují zpět k hlavě mým vlasům nic nebylo- vlasy vypadávají každý den, ale když jsou takhle upevněné, tak vypadnout nemůžou.Vlasům opravdu neuškodíš, jen je potřeba se o ně více starat - nechodit spát s mokrými vlasy, protože pak jsou takové rozčepířené *slunce*

kasandra70*

ahoj, díky za odpověď.

tigrine*
26.10.08 13:02

Nemáš zač ;)

martina30*
hodnocení

0x

Odpověd je jednoduchá ano zničí a musí se ostříhat,ale pokud rostou rychle tak dorostou.

sicilka*
hodnocení

0x

má zkušenost je taková, že to je pořád stejné před i po sundání a dokonce jsem měla copánky a vlasy jsou potom zdravější a silnější

angelinka*
hodnocení

0x

zkus humanhair.cz ...mužeš být každý den jiná.stačí nacvakat na sponky a můžeš jít. jeden den krátké druhý den dlouhé...moc po tom toužím ale zatím nejsou penízky :(

giska*
hodnocení

0x

DOBRÝ DEN

MÁM JEN TAKOVÝ DOTAZ ZDA MI NEMŮŽETE NĚKDO PORADIT.MÁM PRODLOUŽENÉ VLASY EVROPSKÉ.JSOU UŽASNÉ PROSTĚ NĚCO BEZVA NECUCHAJÍ SE NIC,ALE MÁM JINÝ PROBLÉM...STÁLE MI TO KLOUŽE Z VLASŮ TEDYX MÝCH...SLÍTÁVAJÍ STÁLE PRAMÍNKY DOCELA DOST ČASTO.ČÍM TO MUŽE BÝT.DĚKUJI ZA ODPOVĚD.SVÉ VLASY MÁM NA RAMENA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]