Nejste přihlášen/a.
ahoj, chtěla sjems e zeptat, zda má někdo zkušenosti s napletenými vlasy, chtěla bych si je nechat prodloužit, ale pořád nevím, bojím se, že bych měla zničené svoje vlasy.Prosím o radu.Děkuji
Ahojík, jestli myslíš klasické prodlužování vlasů pomocí pravých nebo umělých vlasů, které se připevňuje kovovým kroužkem, který se pevně zmáčkne k pramínku Tvých vlastních vlasů, tak Tě můžu ubezpečit, že tím vlasy neničíš.Měla jsem pár pramínků přiděláných tímto způsobem a kromě pár vypadnutých vlasů - když se po odrostu posunují zpět k hlavě mým vlasům nic nebylo- vlasy vypadávají každý den, ale když jsou takhle upevněné, tak vypadnout nemůžou.Vlasům opravdu neuškodíš, jen je potřeba se o ně více starat - nechodit spát s mokrými vlasy, protože pak jsou takové rozčepířené ![]()
DOBRÝ DEN
MÁM JEN TAKOVÝ DOTAZ ZDA MI NEMŮŽETE NĚKDO PORADIT.MÁM PRODLOUŽENÉ VLASY EVROPSKÉ.JSOU UŽASNÉ PROSTĚ NĚCO BEZVA NECUCHAJÍ SE NIC,ALE MÁM JINÝ PROBLÉM...STÁLE MI TO KLOUŽE Z VLASŮ TEDYX MÝCH...SLÍTÁVAJÍ STÁLE PRAMÍNKY DOCELA DOST ČASTO.ČÍM TO MUŽE BÝT.DĚKUJI ZA ODPOVĚD.SVÉ VLASY MÁM NA RAMENA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.