Nejste přihlášen/a.
ahoj, chtěla sjems e zeptat, zda má někdo zkušenosti s napletenými vlasy, chtěla bych si je nechat prodloužit, ale pořád nevím, bojím se, že bych měla zničené svoje vlasy.Prosím o radu.Děkuji
Ahojík, jestli myslíš klasické prodlužování vlasů pomocí pravých nebo umělých vlasů, které se připevňuje kovovým kroužkem, který se pevně zmáčkne k pramínku Tvých vlastních vlasů, tak Tě můžu ubezpečit, že tím vlasy neničíš.Měla jsem pár pramínků přiděláných tímto způsobem a kromě pár vypadnutých vlasů - když se po odrostu posunují zpět k hlavě mým vlasům nic nebylo- vlasy vypadávají každý den, ale když jsou takhle upevněné, tak vypadnout nemůžou.Vlasům opravdu neuškodíš, jen je potřeba se o ně více starat - nechodit spát s mokrými vlasy, protože pak jsou takové rozčepířené
DOBRÝ DEN
MÁM JEN TAKOVÝ DOTAZ ZDA MI NEMŮŽETE NĚKDO PORADIT.MÁM PRODLOUŽENÉ VLASY EVROPSKÉ.JSOU UŽASNÉ PROSTĚ NĚCO BEZVA NECUCHAJÍ SE NIC,ALE MÁM JINÝ PROBLÉM...STÁLE MI TO KLOUŽE Z VLASŮ TEDYX MÝCH...SLÍTÁVAJÍ STÁLE PRAMÍNKY DOCELA DOST ČASTO.ČÍM TO MUŽE BÝT.DĚKUJI ZA ODPOVĚD.SVÉ VLASY MÁM NA RAMENA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.