Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Použitý ručník po styku

Od: mis28 odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,

stala se nám taková nepříjemná záležitost a prosím o radu.
Nedávno jsme měli rychlý sex (2x za sebou) a ihned poté jsem použila čistý ručník (bylo toho tentokrát docela hodně), který jsem odnesla do koupelny a položila na pračku a odešla.
V tu dobu se v koupelně nacházela má mladší sestra, která vylézala z vany a nevšimla si tohoto "špinavého" ručníku a utřela se s ním bohužel i dole.
Po několika minutách jsem nesla sestře nový ručník na utření a když jsme zjistili, co se stalo, okamžitě se namydlila a osprchovala. I když je moje mladší sestra ještě panna, chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaké procento (i malé) ohrožení?

Děkuji mockrát.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

spermie na vzduchu rychle umírají takže dle mne neotěhotní vaše sestra

hop®
hodnocení

1x

Pokud se sestra s pomocí ručníku nepokoušela masturbovat a necpala si ho do pohlavních orgánů, tak je vyloučeno...

Prázdniny a nuda? ;)

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ne, neexistuje.

jmlc*
hodnocení

0x

sperma na vzduchu umírá do pár vteřin..

jmlc*

oprava - vteřin - až minut - ale v závislosti na kvalitě..

olaf71*

někdo má spermie mrtvé ještě před ručníkem :-D

hodnocení

0x

Panenská blána je pro spermie nepřekročitelná překážka :o))

paniks*

no tak to je naprosta kravina :D :D

Jasně, jak jinak by mohl Panna Marie, otěhotnět, že? :)

paniks*

no to je dalsi perla ale budiz.. panenska blana je sliznicni rasa ve ktere JSOU OTVORY, kudy si myslize ze tam slecny panny strkaji tampon?

panenska blana nema se schopnosti otehotnet absolutne zadnou souvislost :D

hohoho
Tak to se vrat na zakladni skolu jestli tohle tvrdis

mis28
hodnocení

Děkuji za dosavadní odpověďi.
Takže říkáte, že je vyloučeno "ohrožení" a nemusím se v žádném případě obávat?

Akorád to bude mít Vaše sestra na koho svést, kdyby náhodou někde otěhotněla :-D

sexuarium
hodnocení

0x

Případ neposkvrněného početí byl - kromě Bible - popsán za první republiky: služka se koupala ve vodě po mladém pánovi.

buss
hodnocení

0x

Odpovězte si, jak se spermie dostanou do pochvy, k vajíčku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]