Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pýchavka obecná

Od: minda® odpovědí: 1 změna:
avatar minda

našli jsme jich v lese spousty, jsou to takové ty malé bílé pýchavky, nikoli pýchavka obrovská - na internetu jsem si přečetla, že nejsou vhodné do smaženic, hodí se však do polévek, omáček a na mozeček - nevíte někdo, proč ne do smaženice? napadá mě jen, že z důvodu delšího dušení, jinak se příprava mozečku od smaženice až tolik neliší... děkuji zkušenějším rádcům předem za objasnění :)

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

lidus*
hodnocení

1x

Do smaženice je dávám a bez potíží. Dnes mi sousedka říkala: včera manžel donesl hřiby a půl košíku kuřátek, kuřátka vybrala a udělala smaženici, vůbec si nepochutnala, téměř bez chuti. Proč všichni ta kuřátka tak vychvalují? Myslím, že udělala chybu, u nás se smaženice dělá odjakživa ze všeho a ne jen z jednoho druhu. Myslím, že dáte-li pár pýchavek k ostatním houbám, bude smaženice v pohodě.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]