Pýchavka obecná

Od: Datum: 10.09.14 13:30 odpovědí: 1 změna: 10.09.14 14:11
avatar

našli jsme jich v lese spousty, jsou to takové ty malé bílé pýchavky, nikoli pýchavka obrovská - na internetu jsem si přečetla, že nejsou vhodné do smaženic, hodí se však do polévek, omáček a na mozeček - nevíte někdo, proč ne do smaženice? napadá mě jen, že z důvodu delšího dušení, jinak se příprava mozečku od smaženice až tolik neliší... děkuji zkušenějším rádcům předem za objasnění :)


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 10.09.14 14:11
avatar

Do smaženice je dávám a bez potíží. Dnes mi sousedka říkala: včera manžel donesl hřiby a půl košíku kuřátek, kuřátka vybrala a udělala smaženici, vůbec si nepochutnala, téměř bez chuti. Proč všichni ta kuřátka tak vychvalují? Myslím, že udělala chybu, u nás se smaženice dělá odjakživa ze všeho a ne jen z jednoho druhu. Myslím, že dáte-li pár pýchavek k ostatním houbám, bude smaženice v pohodě.

Ohodnoceno: 1x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.