Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Krém na buchtu

Od: blekota odpovědí: 6 změna:
Dobry den, kdyz udelam krem z pudingu a tvarohu, ztuhne v ledničce? Jestli. Ne, jaky je dobrý krém, aby ztuhl..? Chci delat piskot s ovocem a kremem, Dekuju :)

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x

Taky dávám méně mléka jak píše sebod a tvaroh kostku, ne vaničkový, ten je řidší.

doplněno 25.07.14 09:30:

aby vám to víc ztuhlo, tak můžete přidat želatinový ztužovač za studena.

doplněno 25.07.14 09:33:

S tím ztužovačem by to mělo ztuhnout, i když máte vaničkový.

blekota
hodnocení

Ja mam ale jen vanickovy :(
uska*

Při použití vaničkového tvarohu uvařím pudink jen s poloviční dávkou mléka = 1/4 litru. Bezva ztuhne.

patronka*

Pokud má být krém s tvarohem, tak používám raději šlehačku, než puding, ten má tendenci vodnatět :

1 tvaroh vaničkový + 1 šlehačka + 1 ztužovač šlehačky = ušlehat do tuha ( nepřešlehat )

Na nastavení máslového krému je lepší bešamel, než puding:

70 g másla + 30 g hladké mouky = řídká světlá jíška + zalít 1/4 studeného mléka = vymíchat kaši. Používá se vychladlý.

 

sebod*
hodnocení

0x

Já ho také tak dělám. Jenom při přípravě pudingu použiju méně mléka ( místo 0,5l dát 0,4l), než je uvedeno v návodu.

blekota
hodnocení

A ztuhne vam dobre? Potrebuju ho totiz prevest, dekuju

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]