Nejste přihlášen/a.
Taky dávám méně mléka jak píše sebod a tvaroh kostku, ne vaničkový, ten je řidší.
doplněno 25.07.14 09:30:aby vám to víc ztuhlo, tak můžete přidat želatinový ztužovač za studena.
doplněno 25.07.14 09:33:S tím ztužovačem by to mělo ztuhnout, i když máte vaničkový.
Při použití vaničkového tvarohu uvařím pudink jen s poloviční dávkou mléka = 1/4 litru. Bezva ztuhne.
Pokud má být krém s tvarohem, tak používám raději šlehačku, než puding, ten má tendenci vodnatět :
1 tvaroh vaničkový + 1 šlehačka + 1 ztužovač šlehačky = ušlehat do tuha ( nepřešlehat )
Na nastavení máslového krému je lepší bešamel, než puding:
70 g másla + 30 g hladké mouky = řídká světlá jíška + zalít 1/4 studeného mléka = vymíchat kaši. Používá se vychladlý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.