Krém na buchtu

Od: Datum: 25.07.14 09:04 odpovědí: 6 změna: 25.07.14 09:53
Dobry den, kdyz udelam krem z pudingu a tvarohu, ztuhne v ledničce? Jestli. Ne, jaky je dobrý krém, aby ztuhl..? Chci delat piskot s ovocem a kremem, Dekuju :)
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 25.07.14 09:19

Já ho také tak dělám. Jenom při přípravě pudingu použiju méně mléka ( místo 0,5l dát 0,4l), než je uvedeno v návodu.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: blekota
Datum: 25.07.14 09:26
A ztuhne vam dobre? Potrebuju ho totiz prevest, dekuju
Od: dako®
Datum: 25.07.14 09:28
avatar

Taky dávám méně mléka jak píše sebod a tvaroh kostku, ne vaničkový, ten je řidší.

doplněno 25.07.14 09:30:

aby vám to víc ztuhlo, tak můžete přidat želatinový ztužovač za studena.

doplněno 25.07.14 09:33:

S tím ztužovačem by to mělo ztuhnout, i když máte vaničkový.

Ohodnoceno: 2x
 
Od: blekota
Datum: 25.07.14 09:31
Ja mam ale jen vanickovy :(
Datum: 25.07.14 09:52
avatar

Pokud má být krém s tvarohem, tak používám raději šlehačku, než puding, ten má tendenci vodnatět :

1 tvaroh vaničkový + 1 šlehačka + 1 ztužovač šlehačky = ušlehat do tuha ( nepřešlehat )

Na nastavení máslového krému je lepší bešamel, než puding:

70 g másla + 30 g hladké mouky = řídká světlá jíška + zalít 1/4 studeného mléka = vymíchat kaši. Používá se vychladlý.

Ohodnoceno: 1x
 
Od: uska®
Datum: 25.07.14 09:53

Při použití vaničkového tvarohu uvařím pudink jen s poloviční dávkou mléka = 1/4 litru. Bezva ztuhne.

Ohodnoceno: 2x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.