Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám podivný dotaz. Bude mi 20 za chvilku. Jsem ještě panna, ale už jsem si našla kluka, u kterého jsem si fakt jista Plánujeme naše poprvé. On už panic není, ale já mám strach. Moc to s ním chci, ale mám skoro panickou hrůzu z bolesti. Dřív se mi tam vešel jen jeden prst. Teď už se mi vejdou dva, ale když je dám hlouběji a už je tam mám po klouby tak to maličko bolí. Když tak nějak různě (nikoliv vedle sebe) poskládám tři prsty, tak se mi tam taky vejdou, i přes maličkatou bolest. A teď mám otázku, mám ještě panenskou blánu? Totiž asi 5 let jsem tancovala a dělala jsem roštěp. Já bych si spíš přála tu blánu nemít, té bolesti jsem se bojím. Ale s klukem jsem si jistá
...Mockrát děkuji za jakoukoli odpověď
Ahoj. Pokud je to Vaše poprvé, pak je třeba o tom mluvit s partnerem. Aby k Vám přistupoval citlivě a ohleduplně, až nastane ta pravá chvíle. Bez ohledu na to, zda máte, nebo nemáte ještě panenskou blánu. Pokud to budete oba chtít, bolesti se nebojte. Pro každou ženu je to jednou poprvé a přežila to každá z nás.
Spíš já mám na Vás otázku, byla jste už u gynekologa a máte antikoncepci? Protože jestli ji máte, tak už jste na gyndě musela být a tam Vám s jistotou museli říct, zda pannenskou blánu máte či ne...
Antikoncepci mám, dokonce mě i prohlížela, ale neřekla mi zda ji mám nebo ne, bohužel jsem se ani nezeptala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.