Nejste přihlášen/a.
1.Jak se odmilovat?
2.Jak a kde se mám seznámit?
3. Jak se zamilovat nebo jak poznám že jsem zamilovaná?
- Protože mě ten blbeček štve. Nepatří to k tomu ale zeptám se. Už pět let se mi zdá o jednom klukovi a furt to samé na stejné ,,brďo.,, Jak si to mám vysvětlit? Je to kluk do kterého jsem byla a asi ještě jsem zamilovaná ale bohužel šikanoval mě...
( .. Děkuju.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
radilka312
0x
Ahoj, na odmilovani potrebujes cas! To jedine zabere. Seznamit se muzes kdekoliv, ale ja byt tebou tak pockam, az do nej nebudes zamilovana.
Zamilovani prichazi necekane a samo a jak poznas, ze jsi zamilovana je zcela proste, budes mit motylky v brise pokazde,kdyz dotycneho uvidis, budes na nej myslet, atd...
Na toho kluka byt tebou zapomenu! Sikana je podle me neodpustitelna!
Preji hodne stesti![:) :)]()
Zamilovani prichazi necekane a samo a jak poznas, ze jsi zamilovana je zcela proste, budes mit motylky v brise pokazde,kdyz dotycneho uvidis, budes na nej myslet, atd...
Na toho kluka byt tebou zapomenu! Sikana je podle me neodpustitelna!
Preji hodne stesti
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]