Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a proč?

Od: mimon odpovědí: 2 změna:

1.Jak se odmilovat?

2.Jak a kde se mám seznámit?

3. Jak se zamilovat nebo jak poznám že jsem zamilovaná?

- Protože mě ten blbeček štve. Nepatří to k tomu ale zeptám se. Už pět let se mi zdá o jednom klukovi a furt to samé na stejné ,,brďo.,, Jak si to mám vysvětlit? Je to kluk do kterého jsem byla a asi ještě jsem zamilovaná ale bohužel šikanoval mě... :(( .. Děkuju.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rexona*
hodnocení

0x

Zkus to v Drevence nebo v Klubovne, ale i na sidlisti v te Pizzerii, ta je stejne v Mimoni nejlepsi :DDD

radilka312
hodnocení

0x
Ahoj, na odmilovani potrebujes cas! To jedine zabere. Seznamit se muzes kdekoliv, ale ja byt tebou tak pockam, az do nej nebudes zamilovana.
Zamilovani prichazi necekane a samo a jak poznas, ze jsi zamilovana je zcela proste, budes mit motylky v brise pokazde,kdyz dotycneho uvidis, budes na nej myslet, atd...
Na toho kluka byt tebou zapomenu! Sikana je podle me neodpustitelna!
Preji hodne stesti :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]