Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám otázku bolí mě břicho na pravé straně, ne uplně na vaječníkách ale kousek nad tím, bojím se jestli to nemůže být slepák
To by teoreticky slepák být mohl. Kdyby bolest přetrvávala, běž(te?) k doktorovi nebo pokud by se rychle stupňovala, klidně na pohotovost. Menstruace bolí každou ženu jinak, někdo má křeče, někdo den předtím bolest žaludku a/nebo hlavy, napětí v prsou a plno dalších. V zásadě ale nevím o tom, že by menses bolela jen na jedné straně.
Asi ano, mamka říká, že to měla taky a že potřebuju se pěkně protáhnout a potřebuju si zacvičit
Nejsem zaregistrovaná, ale chtěla bych se zeptat jak 100% poznáte, že se jedná o slepák?
Děkuji
zanet slepeho streva:
horecka, nechutenstvi, prujem, zvraceni, pocit na zvraceni, ..
"Nejtypičtější pro rozvoj tohoto onemocnění jsou bolesti kolem pupku, které se pozvolna stěhujík pravému podbřišku. Místo největší bolesti se většinou nachází ve dvou třetinách spojnice pupku a výběžku pánevní kosti. Tento bod se označuje McBurneyův a je pojmenován podle amerického chirurga, který jej poprvé popsal."
Děkuji nic z těch příznaků nemám ale někdy mě pobolívá břicho na té straně, četla jsem si tu jak poradili ostatní lidé a ti říkali, že se ta bolest nedá vydržet že vás to samo dotáhne k lékaři
hm, to muze byt klidne i zlucnik.. reknu to narovinu.. ten doktor vas nukousne. a pokud se vam nechc k obvodakovi do nejakeho strediska nechte se vysetrit a nebo prelozit k lekari do nemocnice. moje zkusenost je takova ze lekar v nemocnici je lepsi nez obvodak.. ale nemusi to platit vzdy. a ano, vetsinou zanet slepeho streva zpusobuje takovou bolest ze se to snadno vydrzet neda a k tomu lekari vas to dozene.. myslim ze je to ok dokud nemate teplotu kolem 37,5 to je znamka infekce a uz by jste se mela strachovat.. ale jak rikam.. navstivte lekare, nechte si udelat jeterni testy, testy krve a uvidite. on vas nesezere hned ve dverich
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.