Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach v kabelce, jak odstranit?

Od: atrama® odpovědí: 4 změna:

Koupila jsem si novou kabelku, ale je z podšívky cítit zápach. Když je otevřená, tak dobrý, ale jak je delší dobu zavřená, tak je to pak cítit. v obchodě jsem na to nepřišla. Nechci to zatím prát, zkusila jsem vystříkat octem, sprejem s vůní, ale stále to cítím. Reklamovat se mi to nechce, koupila jsem ji 400 km od domova. Prosím o radu, jak zmírnit zápach v kabelce? Děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tu podšívku vyndat z kabelky,samozřejmě,že to nejde celé...Ale,vyndej ji a v umyvadle v jaru a trošinku prášku ji vyper -přemni.Udělala jsem to také tak a vonííí ;)

doplněno 23.07.14 22:08:

V podstatě jako vysunout tu podšívku...Je to jasné,doufám.

hodnocení

2x

Také jsem tohle s kabelkou řešila. A taky s peněženkou a klíčenkou. Kožené nebo napodobeniny kůže, ve skladech podléhají plísním, tak je výrobci nebo skladníci napajcovali nějakým hnusem chemickým, smradlavým. Všechno vždycky pověsím ven, na sušák, na sluníčko. Týden na sluníčku a je to. Vlastně, koženou klíčenku jsem větrala 2 měsíce. Ikdyž vytřete, vyperete, po zahřátí, zasmrdí znovu. :-D Teď jsem si vzpomněla, že na totéž, jen na řemen, jsem se tady poprvé zeptala. A několikrát se vrátila a pak zůstala. První, kdo mi odpověděl, byl strejc. Řemen také visel asi měsíc na sluníčku na sušáku. :-D

hodnocení

Díky za odpovědi, na sluníčku jsem už větrala, to bylo to první, co jsem udělala. Prát se mi to zatím nechce, ale asi budu muset... Myslela jsem jestli něco není na pohlcení pachů, postříkat a trochu to zmizí, ale nic jsem zatím nenašla. Zatím děkuji.

hodnocení

0x
Zkuste pohlcovac pachu Alp, nám zabral, fleky neudělal, ani na kůži ani na látce ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]