Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvlastni puchyre

Od: dalmatinek2000 odpovědí: 3 změna:
Dobry den chtela jsem se zeptat na nohou mezi prsty se mi delaji puchyre,ale ne ledajake jsou plne vody ktera vzdy vytece.Pote se udelaji zase na nejakem jinem.miste. Neboli to ale je to neprijemny pocit. Nevite jak to vylecit? A co by to mohlo byt za puchyre? Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordweb24*
hodnocení

0x
Zdravim. Koupit volne prodejne antimikotikum jedna se o tzv: atletickou nohu
aleky.cz/...

sonyboj*
hodnocení

0x

Kupte si mast Mykoseptin, nebo Canesten. Je to mykoza, druh plíšňového onemocnění pokožky. Noste otevřené boty, aby vám nohy větraly a při aplikaci masti budete mít za pár dní po problému :)

2kedar*
hodnocení

0x

To musí být "Au"... *plac*

Já musel být v práci dvanáct hodin v uzavřených botech a dopadl jsem podobně. Pomohl mi až lekarna.cz/...

Jak jsem mohl, tak jsem chodil bosky. Nějaké to žihadlo od čmelky nebo vosy mě nerozhodilo. Časem si člověk zvykne a

začne být víceméně imunní. V nejhorším pomůže pytlík mražené zeleniny připlácnutý na píchanec a za deset minut nevíte, že Vás něco žiglo. :)

Přeji brzké uzdravení kopejtek, jelikož nohy nás nesou životem. A když neslouží jak mají, pak je to potíž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]