Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v pondělí se mi stala nepříjemnost. Měla jsem měsíčky a spala jsem s přítelem. Při velkém vzrušení si nejsem vědoma, zda jsem si před stykem vyndal tampon Je to dnes již třetí den a nemám žádné problémy...výtok ani nic nebolí. Menstruace mi končila v pondělí. Zkoušela jsem si tampon i nahmatat v pochvě a nic tam není...Je možné že by se dostal do dělohy? To je asi blbost že?
Do dělohy těžko, otvor v děložním čípku je malý, tím by tampon neprošel. Ale do zadní klenby pochvy ano. Nicméně pokud se dostatečně nasaje, tak při zatlačení jako na stolici se posune níž a jde nahmatat a vytáhnout. Pokud nevíte, nezbývá než jít na gynekologii.
To jsem zkoušela a nic nenahmatala. Předpokládám, že kdyby tam někde ten tampon byl, tak by musel už pěkně smrdět a měla bych nejspíš nějaký výtok...
Nikolko,myslím,že sis tampon zcela jistě vyndala a ani o tom nevíš Nebo se stává,že když jdeš na malou a více zatlačíš,tak on prostě vypadne - vyklouzne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.