Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo jak se zbavit stidlivosti? Jsem hrozná. Strašně se stidím když mám mít nějaké představení nebo akademii. Je to k nevidržení nevim jak se toho zbavit. Chtěla bych hrát v dramaťáku, jenže nemám odvahu. Prosím poraďte!
1x
Predstavuj si, ze Ty ses ta, ktera ted vsem ukaze. Pri predstaveni se na to tes, ze muzes vsem predvest co umis.
Kdykoliv je prilezitost, tak se zapojuj do hovoru, hlas se, predkladej svuj nazor. Vse vzdy poradne nahlas a divej se lidem do oci. Casem zjistis, ze us se pri tom necervenas.
I kdyz v nejake situaci v tobe bude mala dusicka, vystupuj naprosto sebevedome. Nic Te nemuze rozhazet. Casem se to naucis tak, ze si na nejakou stydlivost uz ani nevzpomenes.
Musis touzit po tom, jak lidem ukazes, co v Tobe je.
1x
pokud nad tim budes premejslet, tak se toho nezbavis. Musis proste do toho jit a bojovat s tim, pak prestanes na tremu myslet a postupne se ji zbavis.. Dulezity je se ji proste postavit. Pokud neco hrajes, tak mysli stejne jako mysli tvoje role a mozek pak ani nebude mit cas na tremu... ver mi.. ![]()
a dale doporucuju zopakovat si ceskou gramatiku, to treba taky pomuze.. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.