Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opalování

Od: denny276® odpovědí: 12 změna:
Ahoj, sedim si tak na zahrádce, slunim se, pročítám weby a nestíhám se divit, co vše dnes doporučuji na rychlejší opalování... Zajímalo by mě, zda jste někdy zkoušeli finty typu olivový olej, olivový olej s citronem, olivový olej s mrkvovou stavou, slanou vodu atd, popřípadě jaké na to máte finty vy;) nepotřebuji tady číst komentáře typu opaluj se pomalu atd, popřípadě to, zez to nemá uv faktor, to jsme zde nedávno řešili v jedné otázce ;) spíš mě zajímají vaše postřehy, typy, triky a nazory na tyhle přírodní urychlovače.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj Deny.Nikdy jsem to nezkoušela,připadá mně to na dvě věci :-D A možná čeho nejvíce? Asi spálenin,jj,to bude ono ! Nebudu ti psát,aby ses opalovala pomalu,ostatně je to tvé tělo...Mé opalování je asi takové,že nikdy kolem poledne *stop* A jinak,namáčím se v bazénu a mažu se obyčejnou Indulonou.Jsem krásně snědá.Samozřejmě záleží na tom,jaký jsi typ...

doplněno 22.07.14 17:32:

Promiň,ale toto není názor a postřeh,ani zkušenost?...

hodnocení

Také se opaluji opatrně a vyhýbám se polednímu slunci. Jsem světlá blondýna a opalila jsem se hezky až poprvé u moře, od té doby mi to jde snadno, takže nehodlám si ničit kůži;) ale jak říkám, spíš mě zajímají názory, postřehy a zkušenosti ;) ale dekuji za odpověď, Wamp;)
doplněno 22.07.14 17:49: Odpověď je zcela v pořádku! :) jsem to špatně napsala asi, že to vyznělo jako nespokojenost, ale bylo to myšleno tak, že já na sebe dávám pozor při opalování, že se neptam pro to, jak a co mam a nemám delat. Proto jsem ti poděkovala za názor, který jsi mi napsala ;)

lidus*
hodnocení

0x

Jako mladá a blbá jsem vyzkoušela i naftu. Efekt, puchýře po celém těle. Čím jsem starší, tím víc nesnáším přímé slunce.

hodnocení

Tak to vám nezávidím ty puchýře :( také jsem na netu četla, že se po naftě udělali puchyrky... Ale chlapi na vojně to dělali, neměli puchýře tedy ale spíše byli více než opálení, otlapkaní od té nafty;) projevy jsou asi různé, dle citlivosti pokožky, ale rozhodně to zdraví neprospeje;)

iv®
hodnocení

0x
Za mě slaná voda v rozprasovaci...krásně hnědé opaleni.
hodnocení

To jste tu už psala, že? ;) nikde jsem se o účincích slané vody na opalování nedocetla, ale vaše rada je zajímavá a zdaleka ne nebezpečná jako nafta;) já se strikam klasickou vodou v rozprašovači, příště vyzkouším vaši radu a uvidim, zda to pujde rychleji;) kolik dáváte soli na jaký poměr vody? ;)
iv®
Malou lžičku na litr vody. Jj. Psala jsem to jiz v jiném příspěvku. Opaluji se takto jiz třetí rok.

rexona*
hodnocení

0x

Rychlejsi opalovani? To je naprosta proletska hloupost . O tom se bavi jen nevzdelani lide. Pochazis z proletske rodiny?

To, cemu ty rikas olej - se maze PROTI slunci, abys na slunci mohla byt bez skody dele, jak 10 minut(pokud nejsi cikanka). Zabyvej se nejdriv tim, jak bude tvoje pokozka vypadat za par let - to slunce uz neni tak neskodne, jako onehdy(koncentrace ozonu), ale ne stale - jak kdy.

A proc potrebujes urychlovace? Chces byt hneda, jako cikanka? Tobe by mohli taky nakecat vsechno, vid?(tetovani, piercing, solarium, silikon...)

hodnocení

Já jsem vcelku hodně vzdělaný člověk, to jen tak na úvod. Kdyby jsi četla celé vlákno, tak bys mi možná odepsala jinak.cemu já říkám olej, tak to není olej? :O Jsem blondýna, Hitler by ze mě měl radost, to znamená, že cikanka nejsem. Opaluji se dobře, používám krémy a oleje s 30 - 50 faktorem. Urychlovače nepotřebuji, popřípadě bych si koupila akcelerátory volně prodejné v obchodě. Pouze mě zarazilo co píší na netu a zajímaly mě reakce zkušenosti lidí. A rozhodně si nenechám nic nakecat-piercing mám, tetování také. Svůj názor nikomu necpu, pokud se mu tetování nebo piercing nelíbí, tak se mu nelíbí a basta:-D lidé jsou různí a mají různé postoje atd. Nevidím ani nic špatného na silikonu, když někdo chce nebo když mu to pomůže (k čemu koliv) tak ať má třeba silikonové kdeco. Takže jsi asi pochopila, že si na svou pokožku dávám pozor a že mě pouze zajímaly reakce k výše popsaným věcem ;)

bobek*
hodnocení

0x

Už léta používám Vegetol. Doma na zahradě přímo z lahve, když jsem na veřejném opalovacím místě, přelejvám do luxusnějšího a menšího obalu. Opalování super rychlé, jen voda je po něm pěkně mastná.

ronyx*
hodnocení

0x

Netuším, co se dnes doporučuje, ale nafta zmíněná v příspěvcch výše není nesmysl. Kdysi dávno, v dobách spartakiád, museli být cvičící vojáci všichni perfektně opálení. A na to se používal právě nátěr těla naftou a pak se šlo opalovat (povinně).
Kdo nevěříte, najděte si na youtube nějaký videa s vojáky cvičími na spartakiádě. Myslíte, že toho jejich perfektího opálení se dá dosáhnout běžně a normální cestou? ;)

hodnocení

0x
Když jsem cestoval na jihu, všude se tam prodával nějaký domácí olej na opalování. Zřejmě olivový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]