Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jdou roztáhnout boty?

Od: boty11 odpovědí: 7 změna:

Čau předevčírem jsem koupil boty Vans. V obchodě byly v pohodě a větší neměli. Bohužel venku jsem zjistil, že me tlačí na patě na jedný noze. Vrátit atd je nemohu. Napadlo mě odnést do opravny obuvy ale nikdy jsem to nezkoušel...Boty jsou z látky a gumy. Jestli máte někdo nějaký zkušenosti poradte prosím :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tiffany*
hodnocení

1x

Zkuste si koupit dřevěný napínák v prodejně obuvi, ten necháte v botách přes noc a bota trochu povolí, totiž napínák se má hlavně používat. na mokrou obuv, aby se zase pěkně narovnala, je to hlavně na koženou obuv, ale možná pomůže i na Vaše Vansky. A hlavně si uvědomte, že nošením malých bot si ničíte celou kostru ;), takže příště utrácejte jen za boty dobře vybrané, nejen ty, co náhodou v obchodě mají :).

kucharinka*

Ahoj, já vždycky boty roztahuju líhem! :) ... vezmeš klidně i okenu a namočíš noviny, vycpeš jimy celé boty ale uplně co nejvíc to jde, mělo by to povolit, jen ám strach aby ten líh vánskám neublížil :)

eulalie*
hodnocení

0x

Látka a guma moc roztáhnout nejde. Pokud vás to tlačí na patě, doporučuji koupit v prodejně bot takové opatěnky nalepovací. Nalepíte to do boty a nemělo by vás to dřít.

bramboracka
hodnocení

0x

Já se teda vždycky v sk8shopu ptám, jestli se roztáhnou a všichni mi tvrdí, že jo :) pokud tě tlačí jen jedna bota, tak to není tak zlé, každý má jednu nohu o kousíček větší ;) bota se určitě roztáhne, ať už je z jákéhokoliv materiálu, nebo spíš přizpůsobí noze. Já si koupila botky DC, nohu mám 39, ale měli jen 38,5 (jenže jsem je prostě musela mít) sice jsem tak dva měsíce trpěla (hrozně mě boleli palce) ale pak už to bylo OK a já si v nich vesele trajdala než po půl roce praskla podrážka *bum*

Z toho plyne, že veškeré boty lze roztáhnout, ale některé při tom povolí definitivně *smich*

bramboracka

Toť otázka, jestli mi praskla podrážka z toho důvodu, že mi ty boty byly kapánek malé, nebo zrovna špatný kus *haha* ale praskly v ohybu, to se stává u většiny bot *sok*

lotus*
hodnocení

0x

Nacpat se do nich s tlustou ponožkou nebo je něčím vycpat. Řekla bych, že povolí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]