Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztuhne Sprite?

Od: luciek* odpovědí: 6 změna:

Všem přeji pěkný den :)

Dnes ráno jsem viděla obrázek, kde pomocí Spritu a gumových medvídků připraví zmrzlinu. Medvídci se nasypou do formiček, zalijí Spritem a nechají se ztuhnout. Vypadalo to báječně a já bych to chtěla vyzkoušet. Ovšem musím se zeptat, jestli Sprite ztuhne (v mrazáku)?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Procpak by nemel ztuhnout? Sklada se z vetsi casti z vody...Prdni ho tam a dobrou chut preji ; Muze to chutnat dobre...

hodnocení

3x
Jasně že jo, je to normálně limca v mrazáku. Takže zmrzne jako voda ;) pak dejte vědět, jak to chutná ;)

luciek*
hodnocení

Já jsem si to také myslela, že ztuhne, ale chtěla jsem si ověřit svoji domněnku i v názorech odborníků z Poraďte ;) :D

Děkuji, dnes odpoledne to zkusím a napíšu, jak to (ne)dopadlo! :)

lotus*
hodnocení

0x

Ztuhne, jsem zvědavá na chuť.:)

hodnocení

0x

jj, určitě ztuhne, teď ze mne zrovna tuhle zmrzku mámí moje děti. zkušenost ještě nemám, ale sama jsem si dělala zmrzku Božkov mixer džin s tonikem (plus okurka) a kola s rumem (plus kousky dužiny limetky) a ty taky ztuhly - byť v nich je alkohol, takže tuhnutí horší, než "jenom limonáda".

luciek*
hodnocení

Tak nakonec fajn výsledek, tuhne to pomerne dlouho, ale spokojenost :) medvídci jsou tvrdi ale mozna proto ze jsem jich tam dala hodně. Ale jinak dobrota, doporučuji vyzkoušet! :)
Ztuhne Sprite?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]