Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
zkoušela jsem poprvé ořechovku dle dobře hodnoceného receptu na internetu.
Ořechy jsem měla tak akorát (ne)zralé, teď jsem to měla naloženoa 4 týdny v alkoholu (spolu se svařeným sirupem), potopeno, utěsněno.
Přecedila jsem to přes plátno a je to velmi kalná zelenohnědá tekutina, která má dost silný "rostlinný" zápach (asi tak smrděly moje ruce, když jsem při přípravě ořechy krájela). Měla bych do toho vrazit ještě kořeněný nálev, pak by mělo být hotovo, ale myslím, že takhle by to nemělo vypadat.
Co se stalo špatně?
Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.