Nejste přihlášen/a.
Kolegyně i já se snažíme žít zdravě,ale podle mě ona skočí na vše co slyší a na mé rady oponuje.Vychvaluje ted kokosový olej a dává jej i své matce i svému jorkšírovipodle mě co vím je kokosový olej,běžná věc jako palmový olej a je toho spousta a dávají se jako nekvalitní tuky do všeho levného.Souhlasí se mnou někdo nebo se pletu a je to takový zázrak zdravé výživy.
Sorry za mou přímou odpověď ale bože lidi vy jste vypatlany.typicci cechacci co dělaj chytrý bez toho ze by něco vyzkouseli!. Nebudu tady dávat lekce,jen krátce.jsou dobre tuky a spatne.spatne jite každý den a nebere vás to na dobre hledáte něco špatného co sevda aniž by jste to sami vyzkouseli.kokosovy olej je mega zdravý,můžete to dam všem do všeho s jediný co se vám i při predavkovani stane je to ze v něčem budete zdravější.me doktori lecili na hypotyroidni stotnou zkázu,která způsobuje nedostatek jodu ale není zpusobena nedostatkem jodu! Nýbrž jezenim špatných tuku. Nejim kraviny jako Burger nebo moc nesmazim ale i tak tuku v mlece.masle syrech sladkem to vše mi působí tu nerovnost.s kokosovym jen o mega lepší a to jsem začala teprv nedávno nenam ani žádnou kandidu také spusobenou stitnou zlatou a tuky proste bomba.priklad sivtake můžete vzít z filipin,kde se olej prave vyrabo.lidi nabzobdelaj všechno snaží atd nejsou téměř nemocni nemaj vrásky atd. Takže pro negace nesudte do budoucna nic o čem pry vite a hlavně jste nic nezkouseli.bulvar puse kde co ale verte jen sobě a vasim zkušenostem.kdyz to patla dobe na sebe psovi a buhvi komu jeste tak to logicky asi funguje. Kokokosovy olej je drahy neplytvala by peníze ani čas necim co nemá výsledky.prestante byt oslepeni reklamami která rika mlicko zdrave kupříkladu přitom krávy se dávno nepasou na travickach ale jsou dojeny 24h denně se zanetemi ve vemenech vy pak mliko pijete ale v reklamě se říká juu da am vitaminy tak tomu verite. Boze lidi jsou tak slepí dneska jak roboti.
doplněno 24.08.14 11:03:Sorry za chyby pisu z mobilu...ale věřím ze všichni pochopili ze jsem mluvila o stitne zlaze a kokosovym oleji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.