Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se rychle zbavit nemoci?

Od: janca7 odpovědí: 4 změna:
Dobry den potrebovaa bych poradit. Minuly tyden jak byly tepla jsem chodila na koupaliste a vcera jsem se i spalila a dnes je mi z toho akorat spatne chce se mi zvracet a boli mne hlava. Zitra mam jet na dovolenou tak nevite prosim co rychle aspon trochu zabere? Prosim poradte :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mně máma vždycky na nevolnost z vedra (přehřátí, úpal či úžeh) nebo takovou tu celkovou slabost po velké fyzické námaze doporučovala acylpyrin. Určitě bych se naložila do vlažné vany (2x až 3x za den) a zůstala doma v naprostém klidu, nepřemáhejte tělo náročnými jídly, jezte střídmě, hodně pijte - vodu nebo slabý čaj. Někomu na nevolnost zabírá doušek opravdu hodně vychlazené coly, zkuste - ale fakt jen maličko, můžete začít i třeba po lžičkách. Já si vždy naleju whiskovku do půlky a do zbylé poloviny dám hodně ledu, ale vypiju ji ještě než se led rozpustí úplně. Acylpyrin Vás možná vzpruží, ale nedejte se překecat a naplno odpočívejte. Nejsem žádný velký odborník, tak snad někdo poradí lépe a něco i na to spálení :)

jpe*
hodnocení

0x

Nezabere nic. Máte nejspíše slabý úpal (nevyloučil bych ani úžech). Chce to být v chladnu, dostatečně pít a za několk dní to přejde.

hodnocení

0x

Máte úžeh jako vystřižený z učebnice.Chce to klid,stín,otírat se mokrým hadrem a pít a pít ! Myslím vodu ;)

peggie
hodnocení

0x

Chce to jen mít rozum v hlavě. Potom už se to musí jen přetrpět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]