Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá prsa ve 14ti

Od: janule629 odpovědí: 8 změna:
Je mi 14, jsem menší postavy a mám hrozně malá prsa. Všechny kámošky už nějaké mají, ale já prostě mám prsa hrozně malá a trápí mě to a mám dotaz, jestli můžu růstu mých prsou nějak pomoct. Děkuju. :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Jsem třikrát tak starší jak ty a taky mám malá prsa... No a co? Aspoň mi nevisejí někde u pupku, ale jsou hezky pevná. Hlavu vzhůru, ještě ti povyrostou. Jsi ještě moc mladá a ve vývinu, tvoje ňadra určitě ještě povyskočí.

makytakybo*
hodnocení

1x

Záleží na genetice. Moje máti měla v 18 letech mínus jedničky, já měla trojky.
Doporučuji vyzvědět v rodině, jakou měly babičky a máma velikost před těhotenstvím, popřípadě se podívat do fotoalba.

V některých případech pomáhá, když holka přibere, tzn. máte-li 160cm a 50kg nemůžete očekávat čtyřky prsa, nemáteli pro ně genetickou dispozici. Ale opět, u některých žen se stoupající váha promítne v prsách, u jiných na zadku.

Nedoporučuji chtít velká prsa. Ano, je to hezké, když se rýsují pod tričkem nebo šaty a chlapi se po nás otáčení. Už však nikdo nevidí, že se nám špatně spí (obzvlášť my, co rády spíme na břiše), že nás z toho bolí záda, že se nám zařezávají pásy a ještě ničí triko (kabelka, auto), že dekolt neúměrně přitahuje tekutinu a funguje tedy jako brindák (ideálně při bílém/světlém topu) :)

hodnocení

1x

Janule, i kdyby Ti ta malá prsa měla zůstat, žiješ v době, kdy je štíhlá holka (která samozřejmě nemůže mít obrovská prsa, to jsou jen fantazie nebo plastiky) ideálem krásy. Takže ani malá prsa nejsou k zahození. Jinak, jestli tě to potěší, já byla vždy šíleně hubená a když jsem se někde na VŠ dostala na normální váhu, tak jsem najednou zjistila, že mi jsou malé podprsenky *sok* Ale tam už je to jedno, v tom věku člověk většinou dospěje k názoru, že jsou důležitější věci, než velikost poprsí. Tak se netrap *palec*

ohneta*
hodnocení

0x

Je to dáno geneticky, neboj šak ony ti ještě porostou. A malá prsa jsou fajn, víš kolika chlapům se malá líbí? ;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, v tomto věku je snad každý nespokojen se svým tělem (a někomu to vydrží i mnohem déle). Jste mladá, malé postavy a tak by ani větší prsa nebyla hezká. Nejlepší je, aby ta jejich velikost byla esteticky souměrná s celkovou postavou. Ale, růst Vašeho těla není ještě skončen, tak budete možná ještě překvapena v oblasti hrudníku. Hlavně, aby byla prsa stále zdravá a tu velikost neřešte. Zdravím!

dery*
hodnocení

0x

Myslím, že dorostou, někomu začnou dřív, jiným později. Já jsem byla v tomhle směru taky "opožděná" a nakonec se podařilo :-D

ioi
hodnocení

0x

Jste dítě, takže nemůžete mít ani výraznější prsa. Buďte spíše ráda a nepdléhejte momentální mediální masáži. Časem i pochopíte, že muži netouží mít doma ženu, co má velká prsa. Obrázky s řenami, na které se muži/chlapci rádi dívají nemají nic společného s tím, co opravdu chtějí mít v soukromí.

sonyboj*
hodnocení

0x

Jedna moje kamarádka ( dost vyvinutá ), si před deseti lety nechala na jedno prso vytetovat kolibříka. Behem těch deseti let se ovšem proměnil v netopýra. To uvádím jako důkaz, že velká prsa nejsou zase až tak ideální. Gravitace je krutá. S malýma prsama by měla stále toho krásného kolibříka. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]