Nejste přihlášen/a.
Záleží na genetice. Moje máti měla v 18 letech mínus jedničky, já měla trojky.
Doporučuji vyzvědět v rodině, jakou měly babičky a máma velikost před těhotenstvím, popřípadě se podívat do fotoalba.
V některých případech pomáhá, když holka přibere, tzn. máte-li 160cm a 50kg nemůžete očekávat čtyřky prsa, nemáteli pro ně genetickou dispozici. Ale opět, u některých žen se stoupající váha promítne v prsách, u jiných na zadku.
Nedoporučuji chtít velká prsa. Ano, je to hezké, když se rýsují pod tričkem nebo šaty a chlapi se po nás otáčení. Už však nikdo nevidí, že se nám špatně spí (obzvlášť my, co rády spíme na břiše), že nás z toho bolí záda, že se nám zařezávají pásy a ještě ničí triko (kabelka, auto), že dekolt neúměrně přitahuje tekutinu a funguje tedy jako brindák (ideálně při bílém/světlém topu)
Janule, i kdyby Ti ta malá prsa měla zůstat, žiješ v době, kdy je štíhlá holka (která samozřejmě nemůže mít obrovská prsa, to jsou jen fantazie nebo plastiky) ideálem krásy. Takže ani malá prsa nejsou k zahození. Jinak, jestli tě to potěší, já byla vždy šíleně hubená a když jsem se někde na VŠ dostala na normální váhu, tak jsem najednou zjistila, že mi jsou malé podprsenky Ale tam už je to jedno, v tom věku člověk většinou dospěje k názoru, že jsou důležitější věci, než velikost poprsí. Tak se netrap
Dobrý den, v tomto věku je snad každý nespokojen se svým tělem (a někomu to vydrží i mnohem déle). Jste mladá, malé postavy a tak by ani větší prsa nebyla hezká. Nejlepší je, aby ta jejich velikost byla esteticky souměrná s celkovou postavou. Ale, růst Vašeho těla není ještě skončen, tak budete možná ještě překvapena v oblasti hrudníku. Hlavně, aby byla prsa stále zdravá a tu velikost neřešte. Zdravím!
Jste dítě, takže nemůžete mít ani výraznější prsa. Buďte spíše ráda a nepdléhejte momentální mediální masáži. Časem i pochopíte, že muži netouží mít doma ženu, co má velká prsa. Obrázky s řenami, na které se muži/chlapci rádi dívají nemají nic společného s tím, co opravdu chtějí mít v soukromí.
Jedna moje kamarádka ( dost vyvinutá ), si před deseti lety nechala na jedno prso vytetovat kolibříka. Behem těch deseti let se ovšem proměnil v netopýra. To uvádím jako důkaz, že velká prsa nejsou zase až tak ideální. Gravitace je krutá. S malýma prsama by měla stále toho krásného kolibříka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.