Nejste přihlášen/a.
Ahoj ženy
Mám problém se svými vlasy - mám je někam k lopatkám, po ramena je mám jen slabě vlnité, po vyfoukání fénem rovné, ale ten zbytek je nevzhledně kudrnatý, fén s tím nic moc nedělá, a to se mi nelíbí. Navíc si vlasy žehlím, takže mám zničený konečky. -_- Někdy v srpnu půjdu ke kadeřnici. A přemýšlím, že kdybych si nechala ostříhat všechno to kudrnatý a zbylo mi jen to vlnitý (jaj :D), měla bych pak míň práce s žehlením a vlasům by to prospělo. Ale na druhou stranu si říkám... vlasy mi rostou pomalu - a já nechci riskovat, že si je nechám tak razantně zkrátit a nedejbože se mi ta vlnitá část změní na kudrnatou.
Co myslíte vy? Děkuju! :3
Také mám vlnité vlasy, nosím je nakrátko. V krátké fázy po ostříhání jsou rovné a čím je mám delší, tím více se vlní. Nikdy jsem si je v dospělosti nenechala dorůst pod ramena, protože získávají na objemu a dělá se mi "hříva". Na Vašem místě bych se nachala ostříhat, kratší vlasy nepotřebují tolik času na úpravu a stále vypadáte upraveně.
Asi budete mít podobné vlasy jako já. Od kořínků rovné, u uší vlnité a od ramen se kroutí. Nevím jak Vám, ale mně to takto docela i sluší ale momentálně nemám sílu nechat je růst (kvůli hormonálním problémům mi hodně padaly, teď dorůstají, tak je mám kratší). Moje kadeřnice mi udělala super sestřih - od uší k ramenům prostříhané, konečky jakoby do špiček. Stačí vyfoukat a na dva/tři dny mám rovné vlasy s vykukujícími špičatými konečky
takže možná něco takového?
Našla jsem fotku, kde je přibližně ten střih, co mám. Jen to mám vzadu delší a pěšinku uprostřed, jinak ty delší pramínky podél obličeje je přesně to, co mám. Vypadá to fantasticky A když si dám práci s fénováním a nemám to moc dlouhé, tak lze vytvořit něco jako na druhém obrázku první fotka, jen bez té patky samozřejmě
Moc by mě zajímalo, jak to dělají černoši. Do určité doby měli všichni vlasy kudrnaté. Když se to napodobilo, říkalo se tomu afro. A od určité doby mají všichni vlasy rovné. Ale jak to dělají, to je záhada.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.