Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho se opálím hezky

Od: liliana* odpovědí: 10 změna:

dobré odpoledne, jak dlouho musim být na slunku aby bylo videt opálení do hneda? JSEM TAM TŘI HODINY A FURT NIC NEPOZORUJU...pomuže mi nejaký krém? spíš se vlhčim vodou...dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
To se už schovejte! Hned to být vidět nemusí, večer budete koukat na spáleniny. Opálení není za jedno odpoledne, to se pak jen sloupnete... Dejte si na to týden.

gargamel*
hodnocení

0x

Pokud je to tvé první opalování tento rok, tak večer už budeš po 3 hodinách pěkně červená, ne hnědá.

hodnocení

0x

Ahoj.Do hněda se opálíš až tak cca po týdnu.Jinak zbarvení na slunci není moc vidět.Až když člověk přijde domů,vidí červené zbarvení.Večer ta červená graduje.Pozor na spálení !

hodnocení

0x

Vojáci se před spartakiádou mazali naftou (nedoporučuju), prý také pomáhá modrá indulona. Ovšem pozor, po 3 hodinách na dnešním slunci (pokud nemáte slušný základ) Vás večer pravděpodobně čekají krušné chvíle. Ono je to opálení (spálení) vidět až po několika hodinách po ukončení opalování. A rozhodně to nebude do hněda, ale spíš do ruda. Dnešní noc Vám nezávidím.

hodnocení

0x
Tak se spalenym tělem jsem si jako mladší dost uzila:-D i když me mamka tahala z vody jak mohla, stejně jsem na suchu moc dlouho nevydržela a pak jsem mela spalena ramena a oblicej, proste to kam se opirali slunko nejvic, mamka me mazala smetanou nebo polevala mlekem, fungovalo to bezvadně ;) pak jsem dostala rozum a opalovala jsem se po chvilich, a sli to tak za pět dnů cca. Další rok jsem jela k moři a také mě, uz jako dospelou, tahal muz z vody do stinu, ale kdepak;) no a musím zaklepat ze jsem se nespalila ani nesloupala, a ted jezdím k moři dvakrát do roka, tak opaleni drží:-D jinak na urychleni opaleni a následné zhnednuti pomha uzivani betakarotenu nebo akceleratory. Jinak, pokud jste se letos ještě neopalovala, tak vám preju prijemnou noc :-D vybavte se pathenolem popr. Smetanou atp.

hodnocení

0x

Šmarja to je tvé první opalování v životě či co? že nevíš jak sluníčko působí na pokožku? Některé otázky jsou tu opravdu tak provokativní, že si nejsem jistá, jestli mají jen vyprovokovat diskusi nebo mají opravdu reálný základ...

Jak píší ostatní. Opalovat postupně a s opalovacím krémem, alespoň týden. Záleží na tom, jaký jsi typ - kolik máš pigmentu.

Takhle budeš spálená, rychle se sloupeš a zaděláváš si na rakovinu kůže. :(

ivik*
hodnocení

0x

Záleží na tom, jaký jste fototyp.Někdo může být na slunci hodně dlouho a nespálí se a opálí se krásně, někdo se připeče za 20 minut...Takto to nelze zhodnotit.

iv®
hodnocení

0x
Nevim jaky jste fototyp. Ja se opaluji krasne do hnědá ale stejne pouzivam jisty trik ktery mi přivodi krasne hněde
opaleni. Vemte si k vode rozpasovac se slanou vodou. Me to udela krasne opaleni jako od more .

nos
hodnocení

0x

Za několik zrudnete a za několik dní se začnete opalovat do hněda. Pokud na pánvy navlhčíte maso vodou, tak vám také nezhnědne - spíše naopak.

iv®
To je sice pravda ale pokud je slecna fototyp tři az čtyři tzn. Lehce se opalujici nikdy nezcervena. Jako ja...vzdy jdu hned do hneda...nikdy jsem nebyla cervena... pr : manžel je fototyp jedna chvilka na slunci a je rudy jak rak.. dcerka je po mě. Ihned krasne hnědá. ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]