Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ucinne prasky na hubnuti?

Od: tresnicka25 odpovědí: 7 změna:
Ahoj jsem takova ze hned na vsechny lakave a slibujici reklamy skocim nebo si je chci aspon vyzkouset. No za 3 stovky nevyzkousej to... No to nejhorsi nebo nejlepsi? na tom je ze to funguje teda aspon me a opravdu jsem po tomle zhubla ale mam obavy jestli to neni treba jenom placebo efekt ale jestli je tak asi funguje nebo jsem jen naivni a blba.. jinak cvicim pravdidelne 3x tydne v posilovne a upravila jsem si jidelnicek. Za 3 tydny jsem zhubla 5.4kg. Budu rada za jakekoliv prispevky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gargamel*
hodnocení

1x

Pokud cvičíš a máš upravený jídelníček, tak je jasné že hubneš a prášky v tom nehraji žadnou roli. Jenom mě udivuej, že stále existují lidé, kteří těm nesmyslům věří.

vyšší výdej - menší příjem = hubnutí

hodnocení

0x

i kdyby to bylo jen placebo - hlavně, že to funguje, ne? gratuluju k výsledku a jen tak dál... *palec*

cuca*
hodnocení

0x

Funguje ten upraveny jídelníček a cvičení. Takže tak. Ano, a ty vselijake prášky fungují, proto jsme všichni na světe tak hubení :)

hodnocení

0x

Je prima, že jsi zhubla, ale ty prášky za 3 stovky s tím nemají nic společného. Šla jsi na to chytře - pohybem a úpravou jídelníčku. A to je původce hubnutí, prášky jsou nanic. Jenom polykáním prášků bez pohybu a vhodné stravy nezhubne nikdo. Ty prášky na Tvém zhubnutí nemají žádný podíl.

Já jim říkám ne prášky na hubnutí, ale na zblbnutí. Protože člověk zblbne, vysolí určitou částku a naivně čeká, že bude jak laň. Omyl.

A to, že skočíš naivně na každou reklamu, takové prostoduché zákazníky právě ti podnikatelé a distributoři potřebují. Hlavně, aby prodali.

Byly to sice jen 3 stovky, občas jsou ty prášky daleko dražší, ale mohla sis za to raději koupit třeba nové tričko na svou vylepšenou postavu.

Příště si dej pozor -slovo reKLAMA je z toho, že něčím KLAME. Tak tomu už nepopřávej sluchu.Když je v TV reklama, okamžitě přepínám kamkoliv jinam. Jaga.

baja*
hodnocení

0x

Ahoj,můžu se zeptat, jak moc a co cvičíš? :) Co třeba jíš a tak? :) Díky :)

hodnocení

0x

Účinné prášky na hubnutí neexistují! Pokuď by je někdy někdo vymyslel,bude to nejbohatší člověk na světě,posbírá všechny světové ceny a všichni budou jen štíhlí! Vám to hubnutí jak čtu jde krásně i bez prášků,tak nevyhazujte zbytečně peníze a pokračujte jako doposud.Aby nebyl ,,jojo efekt,, doporučuje se tak -4 kg. měsíčně,ale zase,u každého je to idividuální.

stirecek*
hodnocení

0x

Marně přemýšlím na d tím, proč lidi utrácí za takové kraviny. Přitom stačí upravit jídelníček, stravovat se zdravě a váha se upraví naprosto sama, bez nutnosti utrácet za různé fitka atd atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]