Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Je mi 15 let. Moje kamarádka jezdí na prázdniny k babičce a tam je jeden chlap, má tak kolem 45 let vyprávěla mi o něm.Nikdy jsem ho neviděla. Chtěla bych se s ním seznámit ale nevím jak, prosila jsem moji kamarádku ale ta mě s ním seznámit nechce. Poslala jsem mu dopis na který se mi zatím nedostalo odpovědi. Bojím se , že se semnou nebude chtít bavit když je mi teprve 15. Prosím poraďte jak se s ním mám seznámit. Děkuji za odpověď
No to by mě taky zajímalo,proč se chce mladá slečna seznámit se strarým mužem.Já bych raději stejně starého kamaráda,kluka...na starší bude času dost zbytek života,proč si neužít prázdniny se stejně starým fakt kamarádem a hlavně s nějakým kterého znám a třeba zažít letní lásku...
Po pravdě si více rozumím se staršíma než s mladýma Mladých kluků moc neznám
Potřebovala bych poradit kdybych šla do té vesničky s bráchou a tatkou a on by zrovna seděl na balkoně nebo by jsme ho potkali co mu mám říct? U té jejich bytovky je sokromý majetek takže cizí lidé moc blízko nemůžou a když ho vidím sedět na balkoně je to asi 10 dálka
prosím poradte
děkuji
V první řadě slušně pozdravit, říct, že jsi ráda, že jsi ho potkala, protože jsi ho chtěla poznat. A pak z tebe hlavně musí vypadnout ten důvod, proč jsi ho chtěla poznat. Protože chlapi si obvykle nemají s dětmi o čem povídat. A ty pro něj dítě určitě budeš. A seznámení pro seznámení je o ničem.
Ahoj, je to sice pěkné, že se chceš seznámit s tímto pánem, ale mysli na to, že tobě je 15 a jemu 45, nic z toho nebude. Pokud však od toho nic nečekáš, tak je to v pořádku. Jestli neodpovídá na dopis, tak zkus e-mail nebo facebook.
Děkuji. Opravdu od toho nic nečekám jen bych ho chtěla poznat. Bohužel nemá počítač tak nevím jak dál.
No, tak v tom případě ještě vyčkej a pošli další dopis nebo pohlednici, když vytrváš, tak snad odpoví. A další možnost je jet s tvou kamarádkou k babičce, kde se ho můžeš snažit poznat osobně.
Moje kamarádka bohužel nechce vidět jak se s ním seznamuji. Ale chodím do té vesničky s bráchou a tatkou. Co bych měla udělat když ho uvidím?
Takže ho asi znáš, jak vypadá. Buď na něj můžeš jen tak pokukovat, nebo se s ním můžeš dát do řeči. Bylo by lehčí si zjistit, o co se třeba zajímá a odpíchnout se od toho. Zajímá se o psy? Jestli máš hafana není nic jednoduššího, venčit, pochválit toho jeho psa, optat se, co je ten pes za rasu. Jaký jsou jeho koníčky, obrátit se na něho, jestli by tě to a to nemohl naučit, že z tvé rodiny to nikdo neumí, např. lézt na skalách, rybaření nebo co já vím, o co všechno se ten dotyčný může zajímat...
Tak mě by zajímalo, co kamarádka o něm napovídala, že se s ním chceš seznámit. To musí mít nějaký důvod, tak sem s ním.
Pak píšeš, že jsi ho nikdy neviděla, ale dále píšeš, že víš, že bude sedět na balkoně, nebo ho potkáte na vycházce, takže asi toho o něm víš více, než přiznáváš. Mě by tedy zajímalo, když ráda poznáváš nové lidi, proč to musí být zrovna tento pán, čím tě kamarádka navnadila? Přátelství a povídání se starším a neznámým člověkem musí mít nějaký svůj nenásilný průběh. Mě to tahá za vlasy a nepřipadá mě to přirozené. Je v tom nějaká čertovina. Slečny v 15ti letech v dnešní době nejsou již naivní děti, jako jsme bývali my před 40ti lety.
Tak říkala že má dlouhé černé vlasy,zkažené zuby, chodí ve 4:00 ven,miluje kočky,je s ním hrozná sranda a prej je to magor takže nechce mít nic společného s našim seznamováním. Já bych si ráda vyslechla jeho bláznivé keci jako třeba že žížala má 25 m a v Africe je pták který shazuje letadla. A ráda bych ho poznala protože je jiný než ostatní.
)
Tak teď jsem se pobavila. Moudro staršího muže, slečna je rozumově vyspělejší, tak to ani náhodou. Skoro bych tipla, že je bez práce, s hygienou na štíru a s papírama na hlavu.
doplněno 15.07.14 22:45:Oprava, tak my jsme byli přece jenom o trochu vyspělejší. Takovým lidem by jsme se vyhnuly a určitě bychom mu nepsaly dopisy o seznámení.
Dobrý den, a proč se chcete seznamovat, ve Vašem skoro dětském věku, s tak velkým klukem?
Co si od toho slibujete? Co tak úžasného víte o člověku, kterého vůbec neznáte? Chcete si s ním dopisovat nebo něco více? A co? Zdravím!
doplněno 15.07.14 19:46:lucie - ono je mu 45 let, tak to snad není starý muž .
nikuse - není problém v tom, že nemáte vlastního otce a jste pouze s matkou? Možná Vám schází mužský vzor a hledáte ho někde jinde. Tak, to hledejte opatrně.
doplněno 15.07.14 19:50:nikuse - jo, tak otce máte - beru to zpět.
Od toho nic nečekám. Jen bych se s ním chtěla seznámit. Ráda se seznamuji s novýma lidma. Děkuji
Dobrý den, jo, to je také pravda. Jen jsem vycházel z názoru, že slečna snad hledá asi názor a moudra staršího muže, protože jí to chybí. Navíc, jak napsala později, tak s vrstevníky si moc nerozumí. Tomu se zase moc nedivím, zvláště, pokud je slečna rozumově vyspělejší a chce si pokecat na vyšší úrovni. Pokud si najde někoho staršího, citlivého a rozumného, tak to bude snad dobře. Pokud narazí na hajzlíka, tak to bude průšvih. Zdravím!
doplněno 15.07.14 22:49:pohanka - když jsem odpovídal, tak se slečna jevila vcelku normální. Teď už si to také nemyslím.
Slečna asi hledá prázdninovou exotiku na české vsi .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.