Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy je nejlepší si udělat těhotenský test?

Od: kocka27* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, všude možně jsem se dočetla, že je nejlepší udělat si těhotenský test až po tom, co nedostanu menstruaci, což budu mít cca za týden, ale bylo by pro mě lepší udělat si ho dřív. Ještě jsem četla, že se má dělat 14 dní od pohlavního styku, což bych splňovala.Kdybych si ho tedy udělala například zítra, byla by účinnost těhotenského testu snížena? Díky za odpovědi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Záleží na druhu těhotenského testu - dražší tvrdí, že rozpoznají těhotenství dříve. Vše je uvedeno na krabičce nebo příbalovém letáku. Vždy se doporučuje dělat si test několikrát - min. 2x.

lucie*
hodnocení

0x

dnešní těh.testy běžně koupené v lékárně jsou přesné už byzy po styku,myslím, že desátý den po už by měl být určitě přesný jak píšou v letáku.

eulalie*
hodnocení

0x

A proč by pro vás bylo lepší si test udělat už nyní? Pochopte trošku taky vznik života a něco si o tom přečtěte. Pokud byste byla těhotná, tak se to pozná podle toho, až se vajíčko uhnízdí v děložní sliznici a začne produkovat těhotenský hormon, který se právě zjištuje v tom těhotenském testu. Pokud nejste v této fázi těhotenství, tak vám test nic neukáže.,,,,Jestliže máte mít menstruaci až za týden, tak je zbytečné si nějaký test dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]