Nejste přihlášen/a.
prosím nejdou mi otevřít stránky na tento server najedu na titulní stránku ale když zadám konkrétně co chci tak se kolečko točí a nic může někdo poradit? nechybí nějaký program? díky moc
Bonprix.cz
Já se tam dostanu naprosto v pořádku.Nevím,co máte špatně...Zkuste zadat klasicky : Bonprix.cz.
Dobrý den, je to normálně funkční - zkuste jiný prohlížeč nebo si vyčistěte mezipaměť a cookies v tom současném a stránky znovu načtěte. Zdravím!
doplněno 14.07.14 19:47:A jinak musíte mít asi cookies v prohlížeči povolené (ale, potom je čistit).
doplněno 14.07.14 21:16:ludmila1955 - tím čištěním jste nic nezkazila. Já to dělám ve Firefoxu několikrát za den právě proto, abych neměl tyto problémy. Ale, jinak musí být cookies povoleny a až následně je čistit. Když jsou cookies zakázány, tak se nemusí vše ze stránek načíst.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.