Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedostanu se na stránky

Od: ludmila1955* odpovědí: 8 změna:

prosím nejdou mi otevřít stránky na tento server najedu na titulní stránku ale když zadám konkrétně co chci tak se kolečko točí a nic může někdo poradit? nechybí nějaký program? díky moc

Bonprix.cz

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mě to jde taky normálně.Klikl jsem na výse uvedený odkaz.

hodnocení

2x
Já ty stránky zobrazím i v mobilu. Načtení chvíli trvá, než se stáhnou všechny obrázky, ale po chvíli to jde.
Zkuste použít jiný prohlížeč.
doplněno 15.07.14 07:15:

Já třeba používám primárně firefox nebo operu, spousta lidí používá chrome.. Záleží na Vás, jaký zkusíte.

lidus*
hodnocení

2x

Řešila jsem stejný problém, spousta stránek nešla otevřít, stačilo změnit prohlížeč.

ludmila1955*
hodnocení

díky zkusím to ale nevím jaký

iz*

Zkuste Operu nebo Firefox.

hodnocení

1x

Já se tam dostanu naprosto v pořádku.Nevím,co máte špatně...Zkuste zadat klasicky : Bonprix.cz.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to normálně funkční - zkuste jiný prohlížeč nebo si vyčistěte mezipaměť a cookies v tom současném a stránky znovu načtěte. Zdravím!

doplněno 14.07.14 19:47:

A jinak musíte mít asi cookies v prohlížeči povolené (ale, potom je čistit).

doplněno 14.07.14 21:16:

ludmila1955 - tím čištěním jste nic nezkazila. Já to dělám ve Firefoxu několikrát za den právě proto, abych neměl tyto problémy. Ale, jinak musí být cookies povoleny a až následně je čistit. Když jsou cookies zakázány, tak se nemusí vše ze stránek načíst.

ludmila1955*
hodnocení

mezipamět jsem právě čistila včera a cookies jsem odstranila a asi to bude ten problém jak ho tam dostat zpět? a jak čistit? odstranila jsem tam vše (cookies)? a asi jsem to podojila díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]