Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodně mi padají vlasy

Od: evca* odpovědí: 10 změna:

Ahoj mám takový problém. Furt mi padaj vlasy. Posledni dobou. Koupila jsem si šampon syoss na poškozené suché vlasy proti lámavosti vlasu tam je psané používám ho asi tři mesíce a nic...češu se nebo si prohrábnu vlasy a vypadá mi nekolik pramínku..nevim proč dřív me vubec nepadaly mám jich mín než sem mela sem z toho už neštastná...nevim ke kožni sem byla ta mi napsala vodičku, taky nic,pak prášky taky nic.. antibiotika. chci aby mi vlasy rostly a nepadaly,mývala sem je bohatejší..:( nevíte co učiného by mohlo pomoct? dekuji za odpovedi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmlc*
hodnocení

0x

omezit stres...

Jinak pokud nepomůže kožní ambulance, je to problém snad neřešitelný.. nemáte třeba po porodu?

nějaká dědičnost?

evca*
hodnocení

ne to vubec porod...spíš asi ten stres mela sem po rozchodu ale už je to rok...vlasy totiž mi vubec nepadaly až po tom co me opustil přítel... jinak stres já sem ve stresu snad furt a ani nevim z čeho:/

hodnocení

0x

Ahoj.Je to ze stresu nebo málo vítamínů a minerálů.Je třeba je doplnit.Kupte si pangamin.

hodnocení

0x

Jak jste stará? Kolik máte let? Máte nadváhu? Únava? Mohla by být porucha funkce štítné žlázy. Měla byste zajít na kožní a vytrvat u něho, dokud kožař nenajde řešení.

evca*
hodnocení

je mi 23 let vážím 66 meřím165

kutululu
hodnocení

0x

Co proti tomu dělat nevím, ale také se mi to stalo. Od ledna mi začaly šíleně padat vlasy, po jednom učesání jsem měla úplně plný kartáč a vypadávaly mi i chomáče vlasů, už jsem to i začala pozorovat na culíku, že ho mám výrazně tenčí. Já tedy byla ve stresu, ale pak jsem byla i ve stresu z toho, že budu holohlavá, takže jedno s druhým. Nedělala jsem pro to nic, ale určitě doporučuji užívat zinek jako doplněk stravy, ten je na vlasy. Ještě dnes mi padají více, ale už né tak hrozně moc jako předtím, naštěstí mi narostlo i spoustu nových. Pokud Vám rostou ještě i nové, tak to snad bude jen přechodné období.

hodnocení

0x

Evčo, máte v pořádku menses? Mně padaly vlasy z hormonální poruchy. Mně gynekolog nasadil Proveru, padání zcela ustalo do 2 měsíců a po roce braní mám hřívu, jakou jsem snad nikdy neměla. Měla jsem to jako Vy, už jsem se ani nečesala, protože jsem denně mívala plný kartáč. Přestala jsem nosit černé věci, protože na nich jsou ty vlasy děsně vidět. Culík jsem měla jak malá holčička, uzounký, gumičku obmotanou našestkrát. Kdo nezažil, nepochopí... a obvoďačka, ačkoliv jsem se u ní v té době léčila s dalšími problémy (testovala mě na štítnou žlázu, ale ta byla OK) mi na to řekla "vlasy ale padají každému...". Padání se sem tam ještě objeví, ale tak na den či dva (ani ty gynekologické problémy se neustálily úplně dobře, brzy jdu na další testy), takže mě to už nestraší.

losfuncha*
hodnocení

0x

Ahoj,

tohle bývá hlavně stresem... Dokud bude stres, budou problémy... Jinak Syoss vyhoď, tohle jsou šampony, které vlasy spíše poškozují... Když mi hodně padaly vlasy, tak mi pomohlo pár i malých úspěchů v životě a taky jsem si na 3 měsíce koupila Revalid kapsle - jsou drahé, ale jediné mi pomohly. Revalid dělá i speciální šampony a vodičky a i z okolí vím, že to lidem opravdu pomohlo. Ale pozor - nepoužívat dlouhodobě - jak u zubní pasty, tak i u šamponů platí, že se mají střídat a dlouhodobě nepoužívat jeden druh.

alenanova79*

Ahoj,

evca -> není to i dědičné?

losfuncha -> mně osobně vlasy nepadají, ale používám syoss myslím, že jsou opravdu škodlivé?

Díky..

losfuncha*

Syoss má pro vlasy špatné složení, hodně vlasy oslabuje zevnitř. Při dlouhodobém používání mohou nastat dokonce nevratné problémy. Napsala bych podrobnosti, ale nejsem odborník... Vysvětlovala mi to má kadeřnice a také kožní lékařka (nezávisle na sobě) jaké jsou tam látky a proč a jak škodí a že vůbec nechápou, proč je Syoss tak moc protěžovaný... Utvrdila jsem se v tom definitivně poté, co jedna kamarádka po používání Syossu vypadá jakoby šla Saharou (a to používala i Syoss speciální kůry i kondicionéry) - vlasy prosušené jako seno, bez lesku, špatně se rozčesávají a ať použije teď cokoliv (kondicionér, vodičky, oleje) pořád to vypadá stejně a nakonec jí to dohnalo k lékaři, kde jí lékařka říkala, že Syoss by opravdu nepoužívala. Kromě vlasové kosmetiky od Syoss jsem byla varována před lakem na vlasy Syoss, že prý přesušuje a poškozuje úplně stejně, jako takové ty laky za kačku.

doplněno 23.07.14 12:18:

Samozřejmě každý reaguje jinak za různě dlouhou dobu, ale prostě po těchto informacích se Syossu vyhýbám jak mohu... Také právě Syoss navádí k tomu používat ho dlouhodobě a to, jak jsem už psala, není dobré. Šampony i kondicionéry se mají střídat, nepoužívat jen jeden druh s jedním složením a to platí u jakékoliv značky i neznačky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]