Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám velké zpoždění (potřebuju rady žen)

Od: 159 odpovědí: 7 změna:

je mi 14 a menstruaci jsem po 1. dostala zhruba tak před rokem, každý měsíc jsem to dostala v celku i přibližně ve stejném datu, ale v květnu jsem ji měla o trochu opožděnou, a za měsíc červen jsem to nedostala vůbec. je to normální v tomhle věku tato nepravidelnost a je normální to vůbec nedostat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cje
hodnocení

0x

Ano, je to normální. Navíc pokud jste byla nachlazená nebo moc nejíte, není co řešit. Navíc jste stále dítě a nečekejte pravidelnost další cca 2 roky.

159
hodnocení

Děkuju jen mě trochu vylekalo že jsem to měla vždy pravidelně každý měsíc a najednou nic:))

magdalen*
hodnocení

0x

Měsíčky bývají zkraje nepravidelné, ale po roce pravidelného cyklu, je trochu zvláštní. Jestli jsi neměla styk, tak je to pouze výkiv, v opačném případě bych si udělala těhotenský test.

159
hodnocení

jelikož mi je teprve 14 tak ne:)

jee
hodnocení

0x

14 let je stáří, které není ani trochu zárukou počestnosti.

159
hodnocení

já vím že dnes už je všechno jinak, ale mě se to netýká:))

ujendys*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]