Zamražený rybíz - marmeláda

Od: Datum: 11.07.14 13:55 odpovědí: 4 změna: 11.07.14 16:36
avatar

Dobrý den. Měla jsem dost rybízu, udělala jsem z něho šťávu a zbytek zamrazila, protože jsem neměla čas ho jinak zpracovat. Teď bych si ještě ráda udělala marmeládu, tak mě napadlo, že bych ji udělala z toho mraženého, co myslíte, lze to tak udělat?

doplněno 11.07.14 19:37:

Děkuji Vám za odpovědi . *palec*


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 11.07.14 14:11
avatar
Zdravím, nevadí to, jde to i z něj ;)
Ohodnoceno: 2x
 
Od: wamp®
Datum: 11.07.14 14:23
avatar

Zdravím Dako Pročpak by to nešlo? Rybíz normálně rozmrazte a můžetes ním pracovat jako s čerstvým.Také to dělávám,když naleznu náhodou v mrazáku nějaké ovoce ;)

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 11.07.14 15:00
avatar

Ano, v konzervárnách standartní postup.

Ohodnoceno: 2x
 
Od: hm®
Datum: 11.07.14 16:36
avatar

K mraženému už psali přede mnou. Já jen, že jestli se jednalo o červený rybíz, možná nebylo nutné ani mrazit, když ho zpracováváte takle brzy. Nám vydrží na keříkách pěkný dost dlouho (snad měsíc), než začne schnout a vadnout. Černý ale ne, ten je potřeba sklidit docela rychle.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.