Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zřejmě tuhá panenská blána

Od: kolco* odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny :) mám takový problém :/ s přítelem nám nějak nejde sex a dostane se do mně jen kousek (zřejmě je tuhá panenská blána)..zkoušeli jsme to 4x...hodně to bolelo..raz jsem i krvácela, možná že se kousek natrhla, ale potom stejně nic..jinak si tam pihnu i 3 prsty ale to mám tu panenskou blánu mezi prsty...je to tím že bude ta blána tuhá že?..i když se podívu do zrcátka tak je taková silnější

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 11. 07. 2014 18:47:27
Uvědomuješ si, že tohle je už tvůj 6. dotaz na podobné téma?
Jak to koresponduje např. s tímto?
poradte.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Je to možné, někdy se tento problém odstraní s pomocí gelu a erotické pomůcky, v některých případech je nutné blánu odstranit chirurgicky. Pokud se nepovede, konzultujte poroblém se svým gynekologem.

cuca*
hodnocení

0x

Uplne se ve vašem problemu vidim za mlada, a nakonec se zadarilo :)

Pokud to chcete urychlit, tak zajdete za gynekologem a sverte se mu ať holt panenskou blanu "střihne".PS:

JA tedy ten problém tehdy videla spíše v rozměru nacini ;) :)

stonek*
hodnocení

0x

Takhle na dálku se nedají dělat závěry, to chce vidět. (Odborným doktorem samozřejmě.)

kulu
hodnocení

0x

Použili jste u toho lubrikační gel? Pokud by byl i nadále problém, jděte na gyndu, tam to vyřeší za přítele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma panenska blana
Otázky na téma panenska blana boli to

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]