Co s jahodami do poháru?

Od: Datum: 11.07.14 09:12 odpovědí: 5 změna: 11.07.14 12:32

Zdravím,

chtěla bych udělat do poháru šlehačkový krém "prokládaný" jahodovou vrstvou.
Nechci však jahody celé nebo krájené, ale pravděpodobně rozmixované, popř. jen s malými kousky. Mám je jen osladit a rozmixovat nebo směs i nějak zahustit? (puding.práškem apod.)
Poraďte prosím, díky.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 11.07.14 10:44

já jen mixuji s troškou cukru, vznikne moc dobrá jahodová pěna ničím nezahuštuji

Ohodnoceno: 1x
 
Od: wamp®
Datum: 11.07.14 11:21
avatar

Jahody pěkně smíchat s tvarohem a cukrem,špičková záležitost :-P

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 11.07.14 11:27
avatar
Nebo puding uvařte dle návodu, poté vemte trictvrte jahod, které jste před vařením pudingu posypala moučkovým cukrem, rozmuxujte je nebo pouze rozmackejte vidličkou a smíchejte s pudingem,bilym jogurtem a rumem (pokud je pro děti, tak samozřejmě vynechame), navrstvime do pohárů, necháme v lednici vychladit a ozdobíme zbylymi jahodami a čokoládou, popr. Šlehačkou a mátou.
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 11.07.14 11:44
avatar

Škoda vařit, rozmačkat vidličkou na jemnou kašičku. Šťávu přecedit, jahody dát jako vrstvu do poháru, již zmíněnou šťávou přelít hotový pohár. Před politím můžete trochu osladit moučkovým cukrem, míchat, nechat dobře rozpustit.

doplněno 11.07.14 22:19:

Nadi se ptala, jestli zahustit rozmačkané jahody /píše směs/ pudinkovým práškem. To znamená povařit.

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 11.07.14 12:32
avatar
Nevarim je, pouze puding
;)
Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.