Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěl bych pomoct jak se pěkně oblékat

Od: left odpovědí: 6 změna:

Jsem kluk a vůbec se nevyznám jaká barva se k sobě hodí, většinou nosím jen bílou,černou ale chtěl bych nosit i jiné barvy např zelenou modrou apod. a od vás bych chtěl radu jaká barva se k sobě hodí :D pár barev mi napište co se k sobě hodí

např. bíla = černá (ale napište prosím vás více barev)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivik*
hodnocení

2x

Snad univerzální rada.K bílé můžete vzít jakoukoliv barvu - žlutou,oranž.,červenou,fialovou,modrou ,zelenou,hnědou atd. a k černé totéž včetně bílé.

Ale pozor na jinou věc.Málokdo umí kombinovat vzory.Dejte bacha,ať si nevezmete třeba kostkovanou košilia k tomu pruhované kalhoty,vypadal byste jako šašek.Prostě staré známé: v jednoduchosti je krása...

Doplním ivika, že kterýkoliv vzor k sobě chce doplnění bez vzoru. Kostkovaná košile - kalhoty bez vzoru. Kalhoty se vzorem - tričko jednobarevné.

Jinak to nepřehánějte - jakás takás péče o vizáž je fajn, ale jestli budete jak holka obrážet obchody a shánět "kůl" pásek, aby Vám seděl k těmhle kalhotám, to už je zase moc ;) Myslím, že když dáte na zdravý rozum, tak nejde nic pokazit. I když... přítel měl takové ty slabé tepláky z volné látky, se vzorem. Ty, co nosí i svobodní šedesátníci pouze na doma. Když jsem se tehdy podivila nad tím, že si je hodlá vzít ven, udiveně na mě koukal a povídá: "Já si myslel, že tyhle tepláky jsou ještě patří mezi ty slušnější, že se můžou vzít na ven..." No, dohodli jsme se, že ŽÁDNÉ tepláky nejsou na ven, pokud člověk nejde zrovna sportovat :-D

djiewo
hodnocení

0x

Kolik vám je let, jak jste vysoký, kolik vážíte, jaké máte vlasy, vousy, vyznáváte spíše natur styl, nebo jste vyholený šampon. V dotazu nepíšete podstatné věci o sobě.

left
hodnocení

Je mi 12 Let tmavě hnědé vlasy a to váha výška fakt nevím nevim kdy jsem se naposled vážil :D

hahanaj*

ve tvém věku se nosí vše *smich*

pohadka
hodnocení

0x

Moc krásná kombinace je černá a zelená ;) jinak k černé si můžeš vzít jakoukoliv, stejně tak k bílé. Pokud nechceš do toho vůbec zapojovat černou a bílou, tak se například k šedivé hodí modrá a nebo červená. K hnědé se hodí červená. Samozřejmě to není vždycky pravidlem, určitě také záleží na odstínu barvy, střihu oblečení a vzoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]