Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se pracuje s tiskátkama na nehty

Od: iza* odpovědí: 3 změna:

Můžete mi někdo poradit jak se pracuje s tiskátkama na nehty. Mám i lak na tiskátka , Ale asi dělám něco špatně výsledek je katastrofa. Buď se mi neobtiskne nic a nebo jen část. Dík Iza

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vranka*
hodnocení

3x

Ahoj, Mám vše od Konadu a nemůžu si stěžovat. Já to dělam takhe-Na destičku s motivem si nanesu lak,setřu stěrkou a houpavým pohybem z jedné strany na druhou nanesu obrázek na tiskátko a tím samým pohybem i na nehet. Po každém obtisknutí si vše očistím odlakovačem. Jestli máš jinou destičku než od Konadu, podívej se jestli tam nemáš folii. Je tam slabounká, že není ani vidět. Jinak musíš taky poměrně rychleji nanášet i tiskat,protože lak rychle usychá a pak je možný, že se ti to neobtiskne.

Tak snad jsem ti trochu poradila ahoj Jana

iza*
hodnocení

Ahojky Jani,

diky¨, děkám si nehty hlavně pro sebe , ale i tak bych je chtěla mít hezké a pokaždé jiné. Nemám s nimi žádnou zkušenost, ale tato rada mi pomohla už to funguje. Dík moc a ahojky Iza:)

vranka*

Čauky, jsem ráda, že jsem ti aspon trochu pomohla. Já nehty taky nedělám tak dlouho abych se mohla prohlašovat za profíka. Kdyby si zase něco potřebovala, klidně se ptej. Pomůžu ti když budu vedět ahoj Jana;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]