Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat měsíčky mám krátkou dobu, čekala jsem že je dostanu ten samý den, ale nedostala, kolik dní mám tak očekávat měsíčky, když termín kdy jsem to měla dostat už byl?
Děkuji Adéla
Bohužel je můžeš očekávat každý den do té doby, než je prostě dostaneš. Je možné, že to může být i v řádu týdnů. Já osobně jsem to měla opravdu hodně nepravidelně, klidně jsem to nedostala i měsíc či dva. Vím, že je to individuální, ale musím reagovat na předešlou odpověď. Když je menstruace krátkou chvíli, tak je nepravidelná? Pardon, ale já to měla nepravidelné 7 let (což není krátká chvíle) hned od začátku až do té doby než jsem začala užívat antikoncepci.
No tak to jste jedna z mála, která měla to štěstí A nezáleží ani na tom, zda máte menstruaci krátce, mé kamarádky, které mají menstruaci přes 15 let a vysadily antikoncepci i třeba před rokem to také nemají běžně pravidelné. Vím, už jsem trošku mimo od tématu, ale tím chci říct, že nepravidelnost může být v každém věku, tak aby si holčina nedělala iluzi, že nastane den D a šup už to poteče
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.