Brynza v listovem teste

Od: Datum: 08.07.14 15:33 odpovědí: 8 změna: 09.07.14 05:05
Dobry den. Neznate nekdo njaky uzasny recept na brinzu v listovem teste? nebo aspon jak ji dobre ochutit. Donesla mi ji maminka a nikdy sem z ni nic nedelala tak jestli by ste mohli prosim poradit. Byla bych vam velmi vdecna.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 08.07.14 15:40

ahoj

udělala bych z toho závin (jak jablečný) rozválim těsto, dala bych tam čerstvě podušený špenát + tu brynzu.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 08.07.14 15:44
avatar

Ten závin super, nebo šátečky, brynzu a anglickou slaninku, nebo uzený bůček, plátek moravského apod.

doplněno 08.07.14 15:47:

Brynzu miluji samotnou na pečivu, nebo chlebě, pomazánka s máslem a pažitkou, nebo nějakou bylinkou, nemusí se moc kombinovat, brynza má svoji typickou příchuť, tak nic složitého.

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 08.07.14 15:48
avatar

Proč chcete z brynzy něco péci? Čerstvý chleba nebo rohlík, máslo, podmáslí nebo kyšku, lze i pivečko a tak naprudko sníst. Bezva večeře. Miluji to, ale když kouknu na cenu, chuť mě přejde.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: dako®
Datum: 08.07.14 17:17
avatar

Souhlasím dámy s Vámi. Čerstvý chléb, brynza na to pažitka a k tomu podmáslí. Mňamka. :-P

Ohodnoceno: 0x
 
Od: pb®
Datum: 08.07.14 20:44
Z listového těsta ne, ale 4 vejce, 400g hladké mouky, troška vody, udělat těsto. Uvařit brambory, rozštouchat a smíchat s brynzou. Těsto vyválet, naplnit testíčkem z brambor a brynzy a uvařit. A máme tu vynikající bronzové pirohy, které dělají na Slovensku. Přidat zakysanou smetanu a osmaženou slaninu. Nejlepší jídlo, co jsem na Slovensku jedla.
Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 08.07.14 22:42
avatar

Pb, děkuji za recept, již ho píšu a vyzkouším, předpokládám, že se dají jíst i studené. P.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: pb®
Datum: 09.07.14 05:05
Jíst to studené by mě v životě nenapadlo, ale proti gustu...
Ohodnoceno: 0x
 
Od: kono
Datum: 08.07.14 21:12

Jedině Brynzové halušky a slaninu

http://dobruchut.azet.sk/bryndza/

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.