Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brynza v listovem teste

Od: lucka* odpovědí: 8 změna:
Dobry den. Neznate nekdo njaky uzasny recept na brinzu v listovem teste? :) nebo aspon jak ji dobre ochutit. Donesla mi ji maminka a nikdy sem z ni nic nedelala tak jestli by ste mohli prosim poradit. Byla bych vam velmi vdecna. :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

1x

Ten závin super, nebo šátečky, brynzu a anglickou slaninku, nebo uzený bůček, plátek moravského apod.

doplněno 08.07.14 15:47:

Brynzu miluji samotnou na pečivu, nebo chlebě, pomazánka s máslem a pažitkou, nebo nějakou bylinkou, nemusí se moc kombinovat, brynza má svoji typickou příchuť, tak nic složitého.

pb®
hodnocení

1x
Z listového těsta ne, ale 4 vejce, 400g hladké mouky, troška vody, udělat těsto. Uvařit brambory, rozštouchat a smíchat s brynzou. Těsto vyválet, naplnit testíčkem z brambor a brynzy a uvařit. A máme tu vynikající bronzové pirohy, které dělají na Slovensku. Přidat zakysanou smetanu a osmaženou slaninu. Nejlepší jídlo, co jsem na Slovensku jedla.
pohanka*

Pb, děkuji za recept, již ho píšu a vyzkouším, předpokládám, že se dají jíst i studené. P.

pb®
Jíst to studené by mě v životě nenapadlo, ale proti gustu...

kristyn3*
hodnocení

0x

ahoj

udělala bych z toho závin (jak jablečný) rozválim těsto, dala bych tam čerstvě podušený špenát + tu brynzu.

hodnocení

0x

Proč chcete z brynzy něco péci? Čerstvý chleba nebo rohlík, máslo, podmáslí nebo kyšku, lze i pivečko a tak naprudko sníst. Bezva večeře. Miluji to, ale když kouknu na cenu, chuť mě přejde.

hodnocení

0x

Souhlasím dámy s Vámi. Čerstvý chléb, brynza na to pažitka a k tomu podmáslí. Mňamka. :-P

kono
hodnocení

0x

Jedině Brynzové halušky a slaninu

dobruchut.azet.sk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]