Dobry den. Neznate nekdo njaky uzasny recept na brinzu v listovem teste? nebo aspon jak ji dobre ochutit. Donesla mi ji maminka a nikdy sem z ni nic nedelala tak jestli by ste mohli prosim poradit. Byla bych vam velmi vdecna.
Ten závin super, nebo šátečky, brynzu a anglickou slaninku, nebo uzený bůček, plátek moravského apod.
doplněno 08.07.14 15:47:
Brynzu miluji samotnou na pečivu, nebo chlebě, pomazánka s máslem a pažitkou, nebo nějakou bylinkou, nemusí se moc kombinovat, brynza má svoji typickou příchuť, tak nic složitého.
Z listového těsta ne, ale 4 vejce, 400g hladké mouky, troška vody, udělat těsto. Uvařit brambory, rozštouchat a smíchat s brynzou. Těsto vyválet, naplnit testíčkem z brambor a brynzy a uvařit. A máme tu vynikající bronzové pirohy, které dělají na Slovensku. Přidat zakysanou smetanu a osmaženou slaninu. Nejlepší jídlo, co jsem na Slovensku jedla.
pohanka*
Pb, děkuji za recept, již ho píšu a vyzkouším, předpokládám, že se dají jíst i studené. P.
Proč chcete z brynzy něco péci? Čerstvý chleba nebo rohlík, máslo, podmáslí nebo kyšku, lze i pivečko a tak naprudko sníst. Bezva večeře. Miluji to, ale když kouknu na cenu, chuť mě přejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.