Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodloužení metodou micro ring

Od: lilinka56* odpovědí: 14 změna:

Ahojte, máte některá zkušenost s prodlužovací metodou micro ring?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ahoj, mě ringy tlačili a odstavali, odstavali tedy jen ze začátku, po par bezesnych nocích se umoudrili;) poprvé jsem byla v salonu, pak jsem si je delala sama, ale už bych se k tomu nevrátila. Mám radši clip in. Ale je to věc názoru ;) a hlavně si vyber kvalitní vlásky a nezapomen, ze se dva pásky spojují v jeden ;)
doplněno 21.07.14 23:10: Přes net z usa

fukna*
hodnocení

0x

Já jsem měla podobný průběh jako Denny276, ale mně to dělala kamarádka přímo doma, měla s tím už zkušenosti a pak jsem s nimi byla dosti spokojená :)

lilinka56*
hodnocení

0x

A kde jste si holky sháněly kvalitní vlasy? :)

fukna*

Já jsem je objednávala přes e-shop na internetu, bála jsem se sice, jestli trefím odstín, ale klidně by ho vyměnili zpět, pokud by byl problém :)

tassinka*

Taky souhlasím s tím, že záleží na kvalitě vlasů a hlavně na nastřelení, pokud se udělá toto kvalitně, pak nebudou problémy :)

lilinka56*
hodnocení

0x

A byla jsi v nějakém salónu na nastřelení? Nebo jak jsi to udělala, doma? :) A s jakou stránkou máte osobní zkušenosti? :)

fukna*
hodnocení

0x

Tak já konkrétně jsem si je objednala a pak jsem si je nechala udělat doma od kamarádky-kadeřnice :P Podle toho co říkala, tak že by to zvládla udělat každá, která už to alespoň viděla :) A jinak samozřejmě kadeřnice nebo salon je taky řešení, ale tam si ještě připlatíš za práci :)

tassinka*
hodnocení

0x

Já jsem si je taky objednávala z netu, už si teda nepamatuji kde, a pak jsem si je nechala udělat od své kadeřnice :)

lilinka56*
hodnocení

0x

Díky holky za rady, já se na to všechno mrknu a popřemýšlím, jak bych to měla udělat já :) Taky mám kamarádku, která to už dělala, tak bych jí možná mohla poprosit, uvidíme :)

lilinka56*

Tak už je mááááám a kráááása :) sice jsem se první dny nevyspala... Ale to se ustálilo :)

tassinka*

Tak to je bezva! :) a kde sis je pořizovala? :)

lilinka56*

No na té stránce clip-in-vlasy. eu, jak už tu zmiňovala Fukna :) Dokonce jsme trefili i odstín napoprvé :D

mariaa*
hodnocení

0x

Ahoj, taky mám radši metodu clip-in je taková, jak to říct, pouze dočasná a to mi na tom vyhovuje, možná i ostatním. Myslím, že micro ring měla kámoška, ale brzo to sundala, protože se jí prostě přestalo líbit a nebavilo jí, že si pořádně nemůže pročesat vlasy.

hana130*
hodnocení

0x

Minulý měsíc jsem dceři / 16let / nechala v salonu touto metodou prodloužit a zahustit vlasy. Po nemoci jich dost ztratila, výsledek vypadá a je úchvatný, vrácené sebevědomí k nezaplacení, vypadá jako předtím, blond vlasy pod zadek, dokonale chycený odstín, po 3 měsících posunutí kroužků. Musí se dodržovat šetrná metoda mytí vlasů, speciální kartáč. Zvolila jsem středoevropské vlasy, jsou dražší než nabízené asijské, samozřejmě vše pravé vlasy. Děkuji asi bohu, že tato metoda existuje, moje dcera je opět štastná...Pokud bych nevěděla, že má vlasy prodloužené touto trvalou metodou, nikdy bych to sama nepoznala.Moc doporučuji.Jediné mínus, je to finančně náročné.

doplněno 24.03.15 09:30:

Předtím pár měsíců nosila clipy, kvalitní, stejně to bylo vidět, musela stále kontrolovat pozice a stav připnutí, kontrolovat pohyby hlavy, každý večer pročesávat, aby bylo možno je opět ráno připnout, no užila si, tohle máme za sebou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]