Nejste přihlášen/a.
Ahojte, máte některá zkušenost s prodlužovací metodou micro ring?
Minulý měsíc jsem dceři / 16let / nechala v salonu touto metodou prodloužit a zahustit vlasy. Po nemoci jich dost ztratila, výsledek vypadá a je úchvatný, vrácené sebevědomí k nezaplacení, vypadá jako předtím, blond vlasy pod zadek, dokonale chycený odstín, po 3 měsících posunutí kroužků. Musí se dodržovat šetrná metoda mytí vlasů, speciální kartáč. Zvolila jsem středoevropské vlasy, jsou dražší než nabízené asijské, samozřejmě vše pravé vlasy. Děkuji asi bohu, že tato metoda existuje, moje dcera je opět štastná...Pokud bych nevěděla, že má vlasy prodloužené touto trvalou metodou, nikdy bych to sama nepoznala.Moc doporučuji.Jediné mínus, je to finančně náročné.
doplněno 24.03.15 09:30:Předtím pár měsíců nosila clipy, kvalitní, stejně to bylo vidět, musela stále kontrolovat pozice a stav připnutí, kontrolovat pohyby hlavy, každý večer pročesávat, aby bylo možno je opět ráno připnout, no užila si, tohle máme za sebou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.