Nejste přihlášen/a.
Sháním reklamní trička do cca 50 Kč a mikiny do 150 Kč. Jde mi ale o přiměřenou kvalitu, nepotřebuju nic extra, ale rád bych aby to vydrželo aspoň do konce léta. Máme to na tábor, takže nechci zbytečně kupovat trička za 100 Kč, když to po létě zůstane už jen na domácí nošení. Pokud máte někdo zkušenosti s obchodem, kde mohu levně a kvalitně nakoupit reklamní textil, tak budu rád. Pozn. K vietnamcům nechci. Potřebuju ideáně 20 barev a od každé cca 30 Ks v různých velikostech. To mi tam asi neprodají
Mato, třeba prodají, vietnamci mají všechno Nee, teď beze srandy. Já mám dobrou zkušenost s tímto obchodem: eshop.firemnipotisk.cz/.... Výběr není nějak extra velký, ale dostanete tam za slušný peníze dobrá trička.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.