Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuju radu co udělat s přesolenými již osmaženými kuřecími řízky, které jsem z poloviny udělala na přírodno a z poloviny klasicky v trojobalu. Před přípravou jsem si bohužel nevšimla, že kuřecí je již nasolené. Díky za rady.
napadá mě to z nich vyvařit, jsem čuně, takže bych si je klidně nakrájel na menší kousky a dal k fazolím (čajčatová omáčka, fazole, zelenina, rajčata)... no, ale každý máme chutě jiné. Ovšem to vyvaření z toho bude nutné...
popř to namlet, přidat syrová játra a upéct z toho paštiku, to by taky šlo
jestli se to nedá jíst, tak paštika je delikátní způsob jak z toho ven a navíc se dá jíst teplá i studená takže klidně nahradí původní jídlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.