Přesolené kuřecí prsní řízky

Od: Datum: 06.07.14 13:07 odpovědí: 6 změna: 07.07.14 13:02

Dobrý den, potřebuju radu co udělat s přesolenými již osmaženými kuřecími řízky, které jsem z poloviny udělala na přírodno a z poloviny klasicky v trojobalu. Před přípravou jsem si bohužel nevšimla, že kuřecí je již nasolené. Díky za rady.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 06.07.14 13:18
avatar

napadá mě to z nich vyvařit, jsem čuně, takže bych si je klidně nakrájel na menší kousky a dal k fazolím (čajčatová omáčka, fazole, zelenina, rajčata)... no, ale každý máme chutě jiné. Ovšem to vyvaření z toho bude nutné...

popř to namlet, přidat syrová játra a upéct z toho paštiku, to by taky šlo ;)

doplněno 06.07.14 13:52:

jestli se to nedá jíst, tak paštika je delikátní způsob jak z toho ven a navíc se dá jíst teplá i studená ;) takže klidně nahradí původní jídlo

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 06.07.14 13:49
avatar

Takhle prznit řízky. To přesolení určitě není tak drastické. Já bych si je klidně dal s hořčicí a chlebem.

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 06.07.14 13:35

co tak udělat rizoto a rýži nesolit ,,,,přidat zeleninu,,která tu sůl vytáhne,,

Ohodnoceno: 0x
 
Od: paw®
Datum: 06.07.14 13:54
Zapect je se zakysanou nebo s normalni smetanou. Ta to zjemni.
Ohodnoceno: 0x
 
Od: jitka888
Datum: 06.07.14 17:05

Diky za tipy, řízky zkusím zapéct s tou smetanou...

Datum: 07.07.14 13:02
avatar

udělejte z nich bramborový guláš. Ale už nesolte.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.