Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Přesolené kuřecí prsní řízky

Od: jitka888 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřebuju radu co udělat s přesolenými již osmaženými kuřecími řízky, které jsem z poloviny udělala na přírodno a z poloviny klasicky v trojobalu. Před přípravou jsem si bohužel nevšimla, že kuřecí je již nasolené. Díky za rady.

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x
avatar clayman

napadá mě to z nich vyvařit, jsem čuně, takže bych si je klidně nakrájel na menší kousky a dal k fazolím (čajčatová omáčka, fazole, zelenina, rajčata)... no, ale každý máme chutě jiné. Ovšem to vyvaření z toho bude nutné...

popř to namlet, přidat syrová játra a upéct z toho paštiku, to by taky šlo ;)

doplněno 06.07.14 13:52:

jestli se to nedá jíst, tak paštika je delikátní způsob jak z toho ven a navíc se dá jíst teplá i studená ;) takže klidně nahradí původní jídlo

ladinpraha*

Takhle prznit řízky. To přesolení určitě není tak drastické. Já bych si je klidně dal s hořčicí a chlebem.

 

hodnocení

0x

co tak udělat rizoto a rýži nesolit ,,,,přidat zeleninu,,která tu sůl vytáhne,,

 

paw*
hodnocení

0x
Zapect je se zakysanou nebo s normalni smetanou. Ta to zjemni.

 

jitka888
hodnocení

Diky za tipy, řízky zkusím zapéct s tou smetanou...

 

figurek*
hodnocení

0x

udělejte z nich bramborový guláš. Ale už nesolte.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]