Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi je lepší zamrazovat už posekaný. Ale, musí se opravdu dobře uzavřít. To jeho aroma je silné i v zamrzlém stavu a provoní celou lednici nebo mrazák - a není to moc příjemné. Zdravím!
Podobné ingredience zamražuji ve stavu, kdy jsou připravené k okamžitému použití po rozmražení.
S koprem bych se třeba nějak popral, ale rozmrazovat květák nebo pórek a pak ho teprve porcovat bych asi nezvládl, hlavně psychicky. Zrovna ten pórek - buď jsou to kolečka a nebo ho zmražený trošku promnu a mám z něj drť - podle plánovaného využití...
Do mrazáku dávám i chleba na čtvrtky, nebudu mrazit celý a pak ho vyndavat abych si ukrojil čtvrtku a pak vracet.
Dávám tam třeba nakrájený točeňák (v akci) na kostičky, připravený na buřtguláš - co bych dělal s půlmetrovým kolečkem, to se fakt blbě rozmarazuje, navrch už teča a uvnitř led...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.