Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mražený kopr

Od: velukldu* odpovědí: 8 změna:
Jak mám zmrazit čerstvý kopr? Posekaný, vcelku?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já jsem ho zamrazil vcellku.Dal jsem ho do plastikových krabic od zmrzliny.Pokud ho properete,nechte ho pořádné oschnout a pak zamražte.Můžete ho i nasekat,nemyslím,že by to vadilo,snad kromě toho,že to zbytečně pustí tu vůni.Každý rok ho mrazím vcelku.

olaf71*
hodnocení

2x
Mrazim posekany do sacku se zaviranim.

lidus*
hodnocení

2x

Já lenoch zkusila zamrazit neposekaný, nikdy více, strašná práce. Mrazím posekaný v plastové krabičce a jen udrolím nožem do polévky, omáčky.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, asi je lepší zamrazovat už posekaný. Ale, musí se opravdu dobře uzavřít. To jeho aroma je silné i v zamrzlém stavu a provoní celou lednici nebo mrazák - a není to moc příjemné. Zdravím!

hodnocení

1x

Jen ne do sáčků - smrdělo nám maso, nanukáče - všechno. Přes tenkostěné plastové krabičky může silice také pronikat. Nejlépe do skla.

hahanaj*
hodnocení

0x

my ho krájíme do dozy, pak jen odeberu kolik potřebuji

pasekanka
hodnocení

0x

Ja zamražuji kopr nasekaný. Na větším plastovém tácku ho zmrazím a pak dám do malých skleniček třeba od přesnidávky,zašroubují a nic není v mrazáku cítit a také moc dlouho vydrží.

hop®
hodnocení

0x

Podobné ingredience zamražuji ve stavu, kdy jsou připravené k okamžitému použití po rozmražení.
S koprem bych se třeba nějak popral, ale rozmrazovat květák nebo pórek a pak ho teprve porcovat bych asi nezvládl, hlavně psychicky. Zrovna ten pórek - buď jsou to kolečka a nebo ho zmražený trošku promnu a mám z něj drť - podle plánovaného využití...
Do mrazáku dávám i chleba na čtvrtky, nebudu mrazit celý a pak ho vyndavat abych si ukrojil čtvrtku a pak vracet.
Dávám tam třeba nakrájený točeňák (v akci) na kostičky, připravený na buřtguláš - co bych dělal s půlmetrovým kolečkem, to se fakt blbě rozmarazuje, navrch už teča a uvnitř led...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]