Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akrylgely - stačí jen akrylgel pudr clear?

Od: vranka* odpovědí: 2 změna:

ahoj, potřebuju poradit. Nehty dělám jen gelové a to né dlouho jsem spíš začátečník. Chtěla bych zkusit i akrylové. Tak se chci zeptet na ten akrylgel od Expy. Koukala jsem na jejich stránky a je tam nějaký akrylgel pudr clear. Stačí si koupit jen ten co je na tom obrázku a nebo k němu potřebuju ještě něco jiného? Vím, že se používá nějaký prášek a nějaká vodička nebo jak to mám nazvat. V kurzu nám o tom moc neřekli. Spíš nic. Předem moc děkuju za odpověd

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

simasonka*
hodnocení

2x

acrygel pudr clear ten pouzivam.Naberu hlavni fazi gelu a namocim do tohoto pudru.S nicim jinym zkusenosti nemam a nic jineho z acrylu nepouzivam.

vranka*
hodnocení

Děkuji za radu. Zkusím to uvidím jestli mi to půjde*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]