Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skvrny od deodorantu na černém oblečení

Od: mjso® odpovědí: 8 změna:

Prosím o radu, jak odstranit tvrdé skvrny v podpaží od doedorantů na nových černých tričkách?

Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

09.09.14 20:36
hodnocení

0x

Vyprat?

hodnocení

Jasný, že základ je vyprání -) dobrá rada nad zlato -)

Tak to nevím, já nikdy žádné skvrny neměl.

hodnocení

0x
Jo, tak to by mě také zajímalo... Vždy po příchodu domů tričko namocim, používám deodoranty proti bílým skvrnám a kdesi cosi, ale stejně nic nepomáhá...

martinaa*
hodnocení

0x

Dřív mi docela pomáhal ten gel na praní Black, přímo na černou barvu, obnovuje ji.

Dnes už používám nebarvící deodoranty.

kutululu
hodnocení

0x

Já tedy i na černé prádlo používám Ariel tekutý odstraňovač skvrn. Naliju přímo na skvrnu, properu v ruce a hodim do pračky. Dokonce peru jen na 30 a naštěstí to zatím vždy pustí. Také určitě záleží z jakého materiálu tričko je, né vždy to může pomoci.

lidus*
hodnocení

0x

Nijak, vyzkoušeno, že ani Ariel a Vaniš vás těch map nezbaví.

iglu
hodnocení

0x

Nosím pouze černá trička a manželka to dělá tak, že je hned po koupení namočí do studeného roztoku octa a vody na cca 1 hod. Barva se ustálí a poté nepouští ani se na ní neusazují skvrny po deodorantu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]