Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám propíchnutou chrupavku,zezadu i ze předu se mi vytvořily dvě bouličky.Nevím co to je,byla jsem se ptát i ve studiu tam mi,ale řekli že to mám jen mačkat mačkat mačkat.Já si,ale myslím že to bude špatná reakce na ten materiál.(chirurgická ocel) proto bych chtěla zkusit vyměnit náušnice poradily by jste mi prosím jaký materiál bych tam mohla dát? Děkuji.
Nejvhodnější materiál na náušnice je zlato nebo stříbro. U stříbra je třeba vybírat šperky se symbolem 925, kterým se puncuje sterling stříbro, k jehož tvrzení není zpravidla používán nikl. Stoprocentně bezpečné jsou pakrhodiované stříbrné šperky, které jsou hypoalergenní a odolnější proti oděru. Pro alergiky je vhodná i chirurgická ocel, která je v současnosti velmí oblíbenou náhražkou stříbra. A pokud máte možnost do šperku investovat větší částku, pak alergici neudělají chybu, když si pořídí šperk titanový nebo platinový. zbynekmlcoch.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.